Η Κιμ ντύνεται -και γδύνεται- για τον Κάνιε!

21.10.2013
Ερωτευμένη μέχρι εκεί που δεν παίρνει είναι η ζουμερή ριάλιτι σταρ, η οποία "κάνει ό,τι της πει" ο σύντροφος.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) ερωτεύτηκε τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) τον Απρίλιο 2012 και άλλαξε τελείως το στυλ ντυσίματός της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο "Style" των "The Sunday Times", η 32χρονη τηλεπερσόνα αποκάλυψε πως ό,τι κάνει το κάνει για τον αγαπημένο της και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι θα άλλαζε ευχαρίστως ντύσιμο αν εκείνου δεν του άρεσε η δική της επιλογή.

"Θέλεις ο καλός σου να πιστεύει ότι είσαι αληθινά καυτή. Αν φορέσω κάτι και εκείνος πει 'Όχι, δεν είναι ωραίο', εγώ θα τον εμπιστευτώ", ομολογεί η Κιμ η οποία δεν άφησε την παραμικρή αμφιβολία σχετικά με το ποιος έχει την τελευταία κουβέντα για την εμφάνισή της.

Η Καρντάσιαν, που πρόσφατα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την ακραία σέξι φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, μίλησε και για τα ρούχα που προτιμά για την κόρη της.

Η Νόρι γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου και η μαμά Κιμ αποκαλύπτει ότι η μικρή δεν φορά τυπικά μωρουδίστικα ροζ, αλλά της πηγαίνουν τα ανοιχτά χρώματα, οπότε εκτός του ότι η μοδάτη μανούλα ντύνει έτσι το μωρό, επιλέγει και εκείνη τέτοια χρώματα για να ταιριάζουν...

Ζ. Κ.