Τι έγινε ρε παιδιά; Ο Άρνι πρόεδρος των ΗΠΑ;

18.10.2013
Τελικά όλα θα τα ακούσουμε σε αυτή τη ζωή. Λες όμως να τα δούμε κιόλας;

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) κατέκτησε την Αμερική, και όλο τον κόσμο δηλαδή, αρχικά με τα μούσκουλά του ως εντυπωσιακός μπόντι μπίλντερ και στη συνέχεια –πάλι με τα μούσκουλά του (!) στη μεγάλη οθόνη.

Όμως ο φιλόδοξος αυστριακός δεν σταμάτησε εκεί καθώς εκτός του ότι παντρεύτηκε τη Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) της οικογένειας Κένεντι, μπήκε στον πολιτικό στίβο και διετέλεσε Κυβερνήτης της Καλιφόρνια από το 2003 μέχρι το 2011.

Κάπου εκεί ξέσπασε το σκάνδαλο με τα εξώγαμα και το διαζύγιο και λίγο "λούφαξε" ο 66χρονος Άρνι, που σύμφωνα με τις φήμες θέλει να κάνει 5 φορές την ημέρα σεξ (!), αλλά τώρα που όλα μοιάζουν πιο μακρινά, εκείνος ξανά προς τη δόξα τραβά.

Όπως μεταφέρει πηγή της New York Post ο Σβαρτσενέγκερ τώρα έχει βάλει στο μάτι τον… Λευκό Οίκο!

Βέβαια υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία στο μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρνι καθώς σύμφωνα με το αμερικανικό σύνταγμα δεν επιτρέπει σε ανθρώπους που δεν έχουν γεννηθεί στη χώρα να διεκδικήσουν το χρίσμα, όμως εκείνος φέρεται αποφασισμένος να το αλλάξει και αυτό.

"Ο Σβαρτσενέγκερ έχει μιλήσει επανειλημμένα για την προσπάθειά του να αλλάξει μέχρι και τους νόμους ώστε να μπορέσει να κατέβει για πρόεδρος το 2016", μεταφέρει η πηγή, συμπληρώνοντας ότι ο διάσημος ηθοποιός/πολιτικός είναι έτοιμος να καταθέσει όλα τα νόμιμα έγγραφα ώστε να αμφισβητήσει τη νομοθεσία την ίδια!

Για να περάσει η οποιαδήποτε αλλαγή ο ισχυρός άντρας του Χόλιγουντ, θα πρέπει να έχει τη στήριξη των 2/3 της κυβέρνησης και της γερουσίας, γεγονός που δεν χαρακτηρίζεται και εύκολο, όμως ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος να αλλάξει τους όρους ώστε ο κάθε αμερικανός υπήκοος να μπορεί να μπει στην κούρσα της εκλογικής μάχης για το ύπατο αξίωμα της χώρας, ακόμη και αν έχει γεννηθεί αλλού.

Πάντως, με δεδομένο το "ποτέ μη λες ποτέ", ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δούμε τον "Εξολοθρευτή" σε προεκλογική εκστρατεία για την προεδρεία των ΗΠΑ.

Ζ. Κ.