Λόχαν: Από ποιον εθισμό δεν μπορεί να ξεφύγει

15.10.2013
Πέρασε δύσκολες στιγμές η νεαρή ηθοποιός που πολεμά χρόνια τους δαίμονές της και δεν δείχνει να καταφέρνει και σπουδαία πράγματα. Ειδικά σε ένα σημείο.

Τα "θεματάκια" της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά την οδήγησαν επανειλημμένα σε κλινικές αποτοξίνωσης και στη φυλακή, ενώ της στοίχισαν -στην ουσία- και την καριέρα της.

Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα η 25χρονη στάρλετ δείχνει αποφασισμένη -τουλάχιστον κατά τα δικά της λεγόμενα- να ελέγξει τα "βίτσια" της. Όλα εκτός από ένα.

Τον εθισμό της στα τατουάζ η Λίντσεϊ δεν μπορεί να τον ελέγξει και η φωτογραφία πουν ανέβασε στο Instagram σήμερα έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα, η ασπρόμαυρη φωτογραφία που πόσταρε η Λόχαν (και μπορείτε να δείτε στην αρχή του θέματος) την απεικονίζει τη στιγμή που ο underground καλλιτέχνης γκραφίτι, Στάινο (Staino) "χτυπάει" στο εσωτερικό του χεριού της το νέο απόκτημα, χωρίς όμως να βλέπουμε το αποτέλεσμα.

Η ίδια είναι ξαπλωμένη στο χέρι χωρίς να κοιτάζει το αποτέλεσμα, πιθανότατα νιώθοντας πόνο. Το σίγουρο, είναι πάντως, ότι πολύ σύντομα θα δούμε το έργο ολοκληρωμένο.
Ζ. Κ.