"Η Αντζελίνα είναι ένα ανθρώπινο δυναμό"

11.10.2013
Μεγάλα λόγια θαυμασμού για τη διάσημη ηθοποιό και σκηνοθέτη, από έναν άνθρωπο που εκείνη θαυμάζει ακόμη περισσότερο.

Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα από την Universal η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και του Λουίς Ζαμπερίνι (Louis Zamperini), του οποίου την ιστορία αφηγείται η 38χρονη σταρ ως σκηνοθέτης στη δεύτερη ταινία της με τίτλο "Unbroken".

Η Αντζελίνα γερμένη τρυφερά στον ώμο του 96χρονου Λουίς με κλειστά τα μάτια ενώ εκείνος κοιτάζει κατάματα τον φακό με ένα υποχαμόγελο στα χείλη.

Η Τζολί έχει μιλήσει επανειλημμένα με άπειρο θαυμασμό για τον άνθρωπο με την απίστευτη ιστορία.

O Ζαμπερίνι είχε τρέξει στους Ολυμπιακούς του 1936 και παρόλο που δεν κέρδισε μετάλλιο, έκανε τόση εντύπωση στον Χίτλερ που θέλησε να τον γνωρίσει προσωπικά.

Επέζησε από αεροπορικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια του πολέμου επιπλέοντας σε σχεδία επί 47 ολόκληρες μέρες, για να πιαστεί τελικά από τους Ιάπωνες και να οδηγηθεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

"Θα είναι πολύ δύσκολο να κάνω μια ταινία αντάξια αυτού του σπουδαίου άντρα. Νιώθω βαθύτατη τιμή που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να ζωντανέψω την ιστορία του Λουίς που προσφέρει τόση έμπνευση", εξηγεί η Τζολί τονίζοντας ότι η γνωριμία της μαζί του την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

Από την πλευρά του, ο Ζαμπερίνι τρέφει επίσης ζεστά συναισθήματα για τη διάσημη πολύτεκνη μανούλα και αποκαλώντας την "ανθρώπινο δυναμό" εκφράζει την απόλυτη πεποίθησή του ότι "θα πει την ιστορία του όπως πρέπει".

Ζ. Κ.