Άγριος καβγάς Ηλιάδη με Γκέντσογλου στου Βέρτη

10.10.2013
Χαμός λέμε έγινε στου Νίκου Βέρτη με πρωταγωνιστές τους φουλ ερωτευμένους, Αγγελική Ηλιάδη και Σάββα Γκέντσογλου.

Γιατί, μπορεί εμείς στα περιοδικά να είδαμε το ζευγάρι από τη συγκεκριμένη νυχτερινή τους έξοδο, να δίνουν "καυτά" φιλιά, όμως, η βραδιά αυτή έκρυβε κι ένα... άγριο παρασκήνιο. Για την ακρίβεια, μία απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας, που συνοδεύτηκε από φωνές, σπρωξίματα και μπουγελώματα.

Σύμφωνα με την Espresso, ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι έγινε το σώσε. Κι αιτία για όλα αυτά; Μία αιθέρια υπάρξη, που επίσης βρέθηκε στου Βέρτη. Η Ηλιάδη, που λες, έγινε έξαλλη, όταν αντιλήφθηκε ότι ο αγαπημένος της κοίταζε την όμορφη κοπέλα. Κυριευμένη από ζήλια δεν του «χαρίστηκε» κι άρχισε μια άγρια σκηνή.

Άρχισε να τον σπρώχνει βίαια ενώ εκείνος προσπαθούσε να την αγκαλιάσει για να την ηρεμήσει. Στη συνέχεια, τού φώναζε και του έλεγε: "Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μου», ενώ το κλου ήταν στο τέλος, όπου του έριξε ένα ποτήρι με ουίσκι στην μπλούζα, κάνοντας τον μούσκεμα.

Τα πνεύματα προσπάθησε να κατευνάσει ο "πυροσβέστης", ο Χάρης Σιανίδης, που με το πες πες, ηρέμησε την αγριεμένη αοιδό. Και για να μην αγχώνεσαι, στο τέλος το ζευγάρι τα βρήκε κι έφυγε αγκαλιασμένο από το μαγαζί.

Αυτά έχουν οι μεγάλοι έρωτες....

Πηγή: Espresso