Άστον & Μίλα: Επιστροφή εκεί που άρχισαν όλα

10.10.2013
Η ιστορία των δύο ερωτευμένων ηθοποιών μετρά πολλά χρόνια και να που γυρίζουν πάλι στην αρχή.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) υπήρξαν ζευγάρι όταν ήταν έφηβοι. Τουλάχιστον τηλεοπτικά. Και μετά, ήρθε η Ντέμι –Μουρ (Demi Moore).

Σοβαρά τώρα…

Όντως, οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 1998 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς That '70’s Show, όπου οι σεναριογράφοι τους ήθελαν ερωτευμένους. (δείτε ένα απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί).

Τα χρόνια πέρασαν, η σειρά σταμάτησε το 2006 και τώρα, το καστ ξαναβρέθηκε για "ένα ταξίδι αναμνήσεων", όπως φανέρωσε ένας από αυτούς στη σελίδα του στο Instagram.

Ο λόγος για τον Ντάνι Μάστερσον (Danny Masterson) ο οποίος ανέβασε φωτογραφία με τον ίδιο, το ζεύγος και τους Τόφερ Γκρέις (Topher Grace), Γουίλμερ Βαλντεράμα (Wilmer Valderrama) και Λόρα Πρέπον (Laura Prepon) και στη λεζάντα έγραφε ότι η ομάδα "τραγουδά το τραγούδι των τίτλων της σειράς, με τίτλο "In the Street".

Μουσικό ριγιούνιον, λοιπόν, για τη σειρά και ενώ η Μίλα και ο Άστον έχουν πάρει το πράσινο φως για τον γάμο αφού η Ντέμι το έδωσε το διαζύγιο τελικά, δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τους τίτλους της σειράς 10 χρόνια πριν.

Ζ. Κ.