Σκάνδαλο: ο γιος του Γούντι Άλεν έχει πατέρα τον Σινάτρα

03.10.2013
Η απάντηση της Μία Φάροου (Mia Farrow) σε ερώτηση σχετικά με την πατρότητα του γιου της, Ρόναν (Ronan) αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η 68χρονη ηθοποιός στο περιοδικό "Vanity Fair" –στην οποία μίλησαν και 8 από τα 15 παιδιά της (εκ των οποίων 4 είναι βιολογικά και 11 υιοθετημένα)- γίνονται αναφορές στη ζωή τους, άρα και στα σκάνδαλα που τη συγκλόνισαν.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η συζήτηση στράφηκε και στη φήμη που θέλει τον 25χρονο σήμερα Ρόναν Φάροου να μην είναι γιος του Γούντι Άλεν (Woody Allen) με τον οποίο η Μία υπήρξαν ζευγάρι από το 1980 μέχρι το 1992, αλλά του Φρανκ Σινάτρα (Frank Sinatra) με τον οποίο η Φάροου μπορεί να χώρισε το 1968 ύστερα από δύο χρόνια γάμου όμως η ίδια τον αποκαλεί "έρωτα της ζωής της" ενώ παραδέχεται πως "η σχέση τους ουσιαστικά δεν έληξε ποτέ".

Η ομοιότητα των δύο αντρών είναι εμφανής άρα και η ερώτηση μοιραία: "Ισχύει η φήμη που κυκλοφορεί τόσα χρόνια;", ρωτά το περιοδικό. "Πιθανόν" απαντά η Μία Φάροου και αφήνει όλα τα ζητήματα ανοιχτά.

Ως προς τα… μαθηματικά της υπόθεσης, ο Ρόναν, ήταν 5 χρονών, όταν οι Φάροου και Άλεν χώρισαν ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι ο διάσημος σκηνοθέτης είχε συνάψει δεσμό με την 22χρονη τότε θετή τους κόρη, Σουν Γι Πρεβίν, ενώ ο Σινάτρα, ο οποίος πέθανε το 1998, πρέπει να ήταν γύρω στα 73 όταν έγινε η σύλληψη του πιθανολογούμενου γιου του.

Έχει πάντως και χιούμορ ο νεαρός δικηγόρος που εργάστηκε και στο επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον γιατί μετά το σούσουρο που προκλήθηκε από τη συνέντευξη έκανε το εξής σχόλιο στο Twitter του: "Όλοι είναι 'πιθανό' να είμαστε παιδιά του Φρανκ Σινάτρα".

Κατά τα άλλα, ο 77χρονος Άλεν στο μεταξύ τη Σουν Γι την παντρεύτηκε, είναι ακόμη μαζί και ζουν ευτυχισμένοι με τις δύο υιοθετημένες κόρες τους.

Ζ. Κ.