Μπερμπάντης Πάτινσον φλερτάρει την κόρη του Πεν

26.09.2013
Έχει ξεσαλώσει φαίνεται ο νεαρός ηθοποιός που έχοντας βάλει οριστική τελεία στην ιστορία του με την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) δεν έχει αφήσει θηλυκό για θηλυκό.

Μόλις πριν από δύο μέρες, δημοσιεύματα έδωσαν ονοματεπώνυμο, άρα και πρόσωπο, στο καινούριο κορίτσι του Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson). Η 25χρονη ηθοποιός Σοσάνα Μπους (Shoshana Bush) ήταν –μέχρι σήμερα, τουλάχιστον- η τυχερή.

Γιατί σήμερα τα νέα θέλουν τον 27χρονο σταρ να έχει γοητευτεί από την Ντίλαν Πεν (Dylan Penn), κόρη του Σον Πεν (Sean Penn) και της Ρόμπιν Ράιτ (Robin Wright), η οποία είναι όντως μια κούκλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Life & Style Weekly" ο Ρομπ και η 22χρονη Ντίλαν πήγαν μαζί στο πάρτι του ράπερ Μίκι Άβαλον (Mickey Avalon) στο κλαμπ "The Viper Room" του Λος Άντζελες.

"Φλέρταραν πολύ έντονα ενώ είχαν τόση άνεση μεταξύ τους, που εύκολα συμπέρανε κανείς ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που βρισκόταν", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού προσθέτοντας ότι μετά το πάρτι, το ζεύγος, μαζί με μερικούς ακόμη φίλους πήγαν στο Chateau Marmont για ένα ακόμη ποτάκι.

Και αφού τελείωσε και αυτό, ο Ρομπ και η Ντίλαν πήγαν στο σπίτι του ηθοποιού όπου παρόλο που "είναι πολύ προστατευμένο" η πηγή μεταφέρει ότι οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μεταξύ τους και τους πήρε το πρωί.

Αν όντως συνέβη αυτό, τότε όλα παίζουν στις ημερομηνίες. Ποια από τις δύο κοπέλες ήρθε πρώτη, ποια δεύτερη, ή αν υπάρχουν και άλλοι αριθμοί μόνο ο γόης Πάτινσον ξέρει…

Ζ. Κ.