Η Μάιλι, τα δάκρυα επί σκηνής και το νέο αμόρε.

23.09.2013
Πάλι στο κέντρο της δημοσιότητας η νεαρή σταρ, ύστερα από μία ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά εμφάνιση.

Αυτός ο μήνας ήταν πολύ έντονος για την Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus). Αρχικά, η 20χρονη ποπ σταρ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε για το τραγούδι της "Wrecking Ball" όπου, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται και ολόγυμνη καβάλα σε μια μεταλλική μπάλα, ενώ στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός της από τον αρραβωνιαστικό της, Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth).

Η Μάιλι εμφανίστηκε στο iHeart Radio Music Festival το Σαββατοκύριακο και ενώ προκάλεσε ακόμη μία φορά με τη σέξι εμφάνισή της, όλοι μπόρεσαν να αντιληφθούν τα δάκρυα που δεν κατάφερε να συγκρατήσει όταν τραγουδούσε το "Wrecking Ball" επί σκηνής.

Η φωνή της Σάιρους "έσπασε" ξεκάθαρα σε κάποιο σημείο του τραγουδιού κάνοντας έτσι την εκτέλεση έντονα πιο συναισθηματική.

Στο μεταξύ, και ενώ ο πρώην φαίνεται ότι έχει ήδη προχωρήσει στην αγκαλιά της νεαρής λατίνας σταρ, Ελίζα Γκονζάλες, η Μάιλι σχεδόν επιβεβαίωσε νέο ερωτικό ενδιαφέρον, το οποίο πλανιόταν ως φήμη από τη βραδιά των VMA.

Ο μουσικός παραγωγός Mike WILL Made It φαίνεται ότι είναι ο "τυχερός" με τη Μάιλι να έχει ήδη ανεβάσει ήδη δύο φωτογραφίες στην αγκαλιά του, ενώ υπάρχει μια ολοκληρωμένη, σέξι φωτογράφηση των δύο δια… φακού Τέρι Ρίτσαρντσον, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και το αμφιλεγόμενο βίντεο κλιπ.

Ζ. Κ.