Σοκ: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ο Λιβιεράτος

20.09.2013
Σοκ πρκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και πέντε ημέρες βρισκόταν στην εντατική δημόσιου νοσοκομείου, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

H αυτοκτονία του αδερφού του τον Ιούλιο του 2012, ο χωρισμός του από την Εύη Αδάμ πριν από τρία χρόνια αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που τον είχαν οδηγήσει σε αδιέξοδο τον έφεραν αντιμέτωπο με την κατάθλιψη. Μάλιστα, πέρυσι είχε νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα στην ψυχιατρική κλινική του Σωτηρία και κατά την έξοδο του πιστεύαμε ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής θα μπορούσε να αφήσει πίσω τον "εφιάλτη" που έζησε.

Ωστόσο, διαβάζουμε τώρα στην εφημερίδα Espresso ότι ο Λιβιεράτος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις 15 Σεπτεμβρίου ο τραγουδιστής χωρίς καθαρό μυαλό και βυθισμένος στις σκέψεις του, θέλησε να κόψει το νήμα της ζωής του κάνοντας υπερβολική κατανάλωση χαπιών. Ευτυχώς, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το πρωί της Τετάρτης και μετά από τέσσερις ημέρες συνεχούς νοσηλείας και στενής παρακολούθησης, ξεπέρασε τον κίνδυνο και την Πέμπτη (19/9) πήρε εξιτήριο. Στο πλευρό του Λιβιεράτου από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι που όλο αυτό το διάστημα έχουν σταθεί στο πλευρό του στηρίζοντάς τον με κάθε τρόπο στον τεράστιο αγώνα που δίνει με την κατάθλιψη.