Αδελφός Άνιστον: Μου τα έχουν πρήξει με τη Τζεν

18.09.2013
Αντίθετα από ό,τι θα πίστευε κανείς, δεν είναι πάντα ευχάριστο να έχεις έναν διάσημο στην οικογένεια –όσο ευρεία και αν είναι αυτή η έννοια.

Παρότι δεν είναι ευρέως γνωστό η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έχει δύο ακόμη αδελφούς, ετεροθαλείς. Έναν από την πλευρά της μητέρας της, Νάνσι (Nancy), τον Τζον Μάλικ (John Malick) και έναν από την πλευρά του πατέρα της, Τζον (John), τον Άλεξ Τζον Άνιστον (Alex John Aniston), περί ου ο λόγος σήμερα.

Ο 24χρονος Έι Τζέι (AJ), όπως τον φωνάζουν οι φίλοι, εντοπίστηκε από την MailOnline σε ένα φεστιβάλ αναρχικών –όπως χαρακτήρισαν την εκδήλωση Burning Man άνθρωποι που συμμετείχαν σε αυτή- στην έρημο της Νεβάδα.

Παρότι τα φλας άστραψαν από μακριά απαθανατίζοντας το γεμάτο τατουάζ σώμα και το μαλλί μοϊκάνα του νεαρού, ο ίδιος φάνηκε κάτι παραπάνω από απρόθυμος να απαντήσει στην όποια ερώτηση των δημοσιογράφων.

Τα όσα ψέλλισε, πάντως, φανέρωσαν πολλά.

"Αυτό γίνεται από τότε που ήμουν στο σχολείο", σχολίασε φανερά ενοχλημένος, αναφερόμενος στο ότι άνθρωποι τον πλησίαζαν να ρωτήσουν για τη διάσημη ετεροθαλή αδελφή του, ο Έι Τζέι.

"Μου τα έχουν πρήξει τόσα χρόνια", (σε ελεύθερη μετέφrαση το "It' s been a pain in my ass for years") εξερράγη ο νεαρός ενώ στην ερώτηση αν βλέπει την αδελφή του, απάντησε μονολεκτικά και κάθετα: "Ποτέ".

Βέβαια, όχι ότι η 44χρονη σταρ τον έχει αναφέρει ποτέ σε συνέντευξη ή έχει δείξει ποτέ διάθεση για την όποια σχέση. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Ζ. Κ.