Το μυστικό ημερολόγιο του Μάικλ Τζάκσον

13.09.2013
Aποκαλυπτικές σελίδες γραμμένες από τον ίδιο τον βασιλιά της ποπ για τα πραγματικά του όνειρα στη ζωή.

Στη Σελίδα Έξι (Page Six) της New York Post, σήμερα, δημοσιεύονται αποσπάσματα από το προσωπικό, μυστικό ημερολόγιο του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), από όπου προκύπτει ότι ο Τζάκο ήθελε να μείνει στην ιστορία ως αστέρας του κινηματογράφου και όχι ως τραγουδιστής.

Ο θρυλικός ποπ σταρ, ο οποίος πέθανε το 2009 από υπερβολική δόση ενός ισχυρού αναισθητικού είχε ως ήρωες τον Τζιν Κέλι (Gene Kelly) και τον Φρεντ Αστέρ (Fred Astaire) και "ζήλευε" την επιτυχία τους.

"Αν δεν επικεντρωθώ στις ταινίες, δεν θα μείνω αθάνατος", έγραψε σε ένα κομμάτι του ημερολογίου ο Τζάκο προσθέτοντας σε μια γωνιά ότι ήθελε να γίνει "καλύτερος από τον Κέλι και τον Αστέρ… τους καλύτερους που υπήρξαν ποτέ".

Η καταχώρηση φαίνεται να έγινε λίγους μόνο μήνες πριν τον θάνατο του Μάικλ ενώ σε άλλο σημείο φαίνεται ξεκάθαρα η εξάρτηση που είχε από τον τότε προσωπικό γιατρό του, Κόνραντ Μιούρεϊ (Conrad Murray).

"Ο Κόνραντ πρέπει να κάνει κάτι τώρα. Δεν μπορώ να είμαι κουρασμένος", έγραφε ο Μάικλ, ο οποίος πόνταρε πολύ στον Μιούρεϊ και τη "βοήθειά" του για να κοιμηθεί ενώ αλλού έγραφε και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Ο βασιλιάς της ποπ ήθελε οι μεγαλοπαραγωγοί του Μπρόντγουεϊ να στήσουν ένα θεατρικό έργο με θέμα τη ζωή του, έτσι ώστε εκείνος να γινόταν "ο πρώτος πολύ-εκατομμυριούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης".

Στην πραγματικότητα, εκείνο τον καιρό, ο Τζάκσον χρωστούσε μια ολόκληρη περιουσία στην αμερικανική εφορία, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

Το ημερολόγιο εμφανίστηκε αυτή τη στιγμή καθώς οι δικηγόροι της μητέρα του σταρ, Κάθριν Τζάκσον (Katherine Jackson) προσπαθούν να το περάσουν ως στοιχείο στη δίκη όπου κάνουν μήνυση στην εταιρεία AEG που διοργάνωσε την τελευταία συναυλία του Μάικλ, ως υπεύθυνη για τον θάνατό του.

Στο βίντεο που ακολουθεί θαυμάστε τους θρυλικούς Αστέρ και Κέλι στη μοναδική κοινή τους κινηματογραφική εμφάνιση...


Ζ. Κ.