Μπόγρης: Έκανε πρόταση γάμου στην Κοκκίνου;

12.09.2013
Ένα αίσιο τέλος, σαν αυτό που βλέπουμε στις ρομαντικές αμερικανικές ταινίες επεφύλαξε εβδομαδιαίο περιοδικό για τη σχέση της Έλλης Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη.

Το Ciao, που μέχρι πρόσφατα "χώριζε" το ζευγάρι ή το έβαζε να "μάχεται" με τη σθεναρή αντίσταση και άρνηση του πατέρα Μπόγρη στον έρωτα τους, είπε στο τέλος να τους βγάλει... νικητές. Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 25χρονος μπασκετμπολίστας μετα από τρία χρόνια σχέσης, έσκυψε εμπρός στην έκπληκτη αγαπημένη του και της έκανε πρόταση γάμου.

Μάλιστα, συνόδευσε το "will you marry me" με μονόπετρο και ρομαντικό δείπνο στα βόρεια προάστια. Ωστόσο, αν και η Έλλη την χάρηκε την πρόταση τού ζήτησε πίστωση χρόνου και να περιμένουν λίγο ακόμη. Να μεγαλώσει ο γαμπρός άραγε;

Και πάμε τώρα στην πραγματικότητα, όπου η πρόταση φαίνεται ότι δεν ήλθε ποτέ. Εξάλλου, η Κοκκίνου αν και είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του κατά 20 σχεδόν χρόνια μικρότερου αγαπημένου της, το τελευταίο πράγμα που την απασχολεί είναι ένας δεύτερος γάμος.

Όχι, ότι αποκλείει ότι μπορεί κάποτε και να έρθει αυτός, αφού "ποτέ μη λες ποτέ", όμως τώρα προτεραιότητα της είναι μόνο ο 5χρονος γιος της, Αλέξανδρος. Εξάλλου, ο Μπόγρης φέτος θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και το ζευγάρι γι ακόμη μία φορά στα 3 χρόνια που είναι μαζί, έχει να αντιμετωπίσει την απόσταση.