Μάιλι Σάιρους: Να γιατί ξεγυμνώνομαι

12.09.2013
Έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις έξαλλες, άνευ ορίων τελευταίες εμφανίσεις της η 20χρονη ποπ σταρ, η οποία εξηγεί το βαθύτερο νόημα που κρύβεται πίσω από αυτές.

Μέσα στις δύο μέρες που έχει κυκλοφορήσει επίσημα το τελευταίο βίντεο κλιπ για το τραγούδι της Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) "Wrecking Ball", έχει ξεπεράσει τα 56.500.000 κλικ στο youtube. Και ανεβαίνουν συνέχεια.

Δεν είναι το τραγούδι που κέρδισε το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά το γεγονός ότι η σέξι νεαρά ξεγυμνώνεται τελείως, υπό τις οδηγίες του προκλητικού φωτογράφου/σκηνοθέτη Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson).

Κι όμως… Όπως αποκαλύπτει η ίδια η Μάιλι, υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα κρύβεται πίσω από το στριπτίζ και για όσους δεν το "έπιασαν", το φανερώνει η ίδια.

"Είμαι γυμνή επειδή είμαι λυπημένη", ισχυρίζεται η Σάιρους σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Νέας Υόρκης, εξηγώντας ότι το τσιτσίδωμά της είναι μια μεταφορά του πόσο ευάλωτη νιώθει –εσωτερικά- αυτό τον καιρό.

"Αυτό το βίντεο είναι πολλά περισσότερα, αν οι άνθρωποι καταφέρουν να ξεπεράσουν τη γύμνια μου, την οποία και βλέπουν. Μπορείς να δεις ξεκάθαρα ότι στην πραγματικότητα δείχνω πολύ πιο λυπημένη και από τον ίδιο τον ήχο του τραγουδιού", εξηγεί η Μάιλι χαρακτηρίζοντας το "Wrecking Ball" μια ποπ μπαλάντα, "ένα από αυτά τα τραγούδια με τα οποία όλοι ταυτίζονται σε κάποιο σημείο".

Η τραγουδίστρια που σίγουρα δεν περνά και την καλύτερη φάση της ζωής της επιμένει στο βαθύτερο νόημα της γύμνιας της.

"Αν κοιτάξεις στα μάτια μου, φαίνομαι πιο λυπημένη από όσο ακούγομαι. Και ήταν πολύ πιο δύσκολο να γυρίσω το βίντεο από το να ηχογραφήσω το τραγούδι", τονίζει η Μάιλι χαρακτηρίζοντας την εμπειρία ως "έντονα συναισθηματική".

Ζ. Κ.