Ξεκίνησε "οντισιόν" για τέταρτη σύζυγο ο Κρουζ

09.09.2013
Πολύ καιρό έμεινε μόνος ο σουπερ σταρ του Χόλιγουντ, αλλά η εύρεση νέας συντρόφου δεν είναι απλό θέμα. Πρέπει να γίνει σωστά και με "τον νόμο". Άρα με τις ευχές της Σαϊεντολογίας.

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) παραμένει εργένης μετά τον χωρισμό του από την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) αλλά φαίνεται ότι τη βαρέθηκε τη μοναξιά και θέλει παρεούλα.

Όχι όμως, όποια κι όποια…

Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό "Grazia" ο 51χρονος σταρ θέτει πολύ υψηλά τον πήχη ως προς τα προσόντα που πρέπει να έχει η γυναίκα που θα σταθεί στο πλευρό του μετά και το τρίτο διαζύγιό του. Και φυσικά, λόγο στην επιλογή δεν έχει μόνο η… καρδιά του, αλλά και η εκκλησία της Σαϊεντολογίας της οποίας ο Κρουζ είναι "υψηλόβαθμο" μέλος εδώ και πολλά χρόνια.

"Ο Τομ έχει θέσει πολύ αυστηρά κριτήρια γιατί θέλει να αποφύγει ακόμη μια καταστροφή", μεταφέρουν πηγές τονίζοντας ότι ένα άτυπο γραφείο συνοικεσίων έχει στηθεί στους κόλπους της Σαϊεντολογίας όπου όλοι ψάχνουν "το τέλειο ταίρι" για το αστέρι τους.

Υποψήφιες αρκετές, αλλά το "κοσκίνισμα" πολύ λεπτομερές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του εντύπου, η τυχερή βρέθηκε, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα να δημοσιοποιηθεί το όνομά της.

Οι μόνες πληροφορίες που υπάρχουν είναι πως η κοπέλα είναι φίλη με την ηθοποιό –και φυσικά ομόθρησκη του Κρουζ- Λόρα Πρέπον (Laura Prepon), η οποία και έκανε τη γνωριμία σε μία εκδήλωση της εκκλησίας.

Ακόμη ένα όνομα που "παίζει" είναι η ηθοποιός και μοντέλο Τζέσικα Γουάιτ (Jessica White), ενώ πρόσφατα, η Ανέτ Ιρέν Γιόχανσεν (Anette Iren Johansen) ισχυρίστηκε ότι είχε περάσει από οντισιόν το 2005, την εποχή που "έψαχναν" πάλι για σύζυγο του Κρουζ.
Ζ. Κ.