Κέιτ, Τζέσικα & Κιμ: ο πόλεμος της... λεχώνας!

06.09.2013
Οι τρεις διάσημες κυρίες βρέθηκαν στο φως των προβολέων πρόσφατα φέρνοντας στον κόσμο τα παιδάκια τους. Και φυσικά, πρώτο θέμα συζήτησης: τα κιλά τους.

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) γέννησε το δεύτερο παιδάκι της την 1η Ιουλίου και ακόμη φαίνεται να παλεύει να χάσει τα κιλά που πήρε. Αυτό όμως δεν της δημιουργεί κανένα πρόβλημα, αντίθετα με ότι μπορεί να πιστεύουν οι άλλοι. Και εξηγεί γιατί.

Μιλώντας στο περιοδικό "Us Weekly", η 33χρονη σταρ έμπλεξε στην κουβέντα δύο ακόμη διάσημες λεχώνες: την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που γέννησε στις 15 Ιουνίου και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κάθριν που έγινε μανούλα στις 22 Ιουλίου.

"Η Κέιτ Μίντλετον έλαμπε σε όλη την εγκυμοσύνη. Πολλές εγκυμονούσες την έβλεπαν και απορούσαν πώς τα καταφέρνει", ξεκίνησε να λέει η Τζέσικα, τονίζοντας ότι η ίδια είναι από τις γυναίκες που στην εγκυμοσύνη –πολύ απλά- βάζουν πολλά κιλά.

"Έχω πραγματικά μεγάλα στήθη, έχω τις καμπύλες μου… παίρνω βάρος. Δεν το ελέγχω. Πάντως, νιώθω υπέροχα", συνέχισε η Σίμπσον υπογραμμίζοντας ότι είναι ΟΚ να παίρνει κανείς κιλά γιατί πάντα μπορείς να τα χάσεις.



Στη συνέχεια, στην κουβέντα μπήκε και η τρίτη λεχώνα της παρέας για την οποία η Τζέσικα μίλησε με λόγια απόλυτης συμπαράστασης, εκφράζοντας τον θυμό της για όσους μίλησαν τόσο άσχημα για το πόσο είχε παχύνει.

"Πραγματικά τη λυπήθηκα την Κιμ γιατί ήξερα ακριβώς τι περνά. Δεν θα μπορέσω να καταλάβω ποτέ γιατί είναι τόσο σκληροί με τις έγκυες οι άνθρωποι. Στο κάτω κάτω, φέρνουμε στον κόσμο μια νέα ζωή. Έχουμε δικαίωμα να φάμε ένα έξτρα ντόνατ", ολοκλήρωσε χαρακτηριστικά η Τζέσικα. Και έτσι όπως το τοποθετεί το ζήτημα, ποίος μπορεί να της πει κουβέντα;
Ζ. Κ.