Η γυναίκα του Τζάκμαν παραδέχεται απιστίες! Πολλές!

06.09.2013
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, όμως να που εκείνη αποκαλύπτει ότι τον απατά. Και μάλιστα διαρκώς.

Ο Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) γνώρισε την Ντέμπορα-Λι Φέρνις (Deborra-Lee Furness) το 1995 στα γυρίσματα της αστραλέζικης σειράς "Corelli" και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Ο 44χρονος ηθοποιός έκανε την πρόταση γάμου ύστερα από μόλις τέσσερις μήνες, μην μπορώντας να φτάσει τους έξι όπου είχε βάλει το όριο… ασφαλείας, όπως εκμυστηρεύτηκε χαριτολογώντας σε συνέντευξη στο περιοδικό "Town & Country".

18 χρόνια αργότερα, ο Χιου και η 57χρονη σύζυγός του παραμένουν τρισευτυχισμένοι μεγαλώνοντας μαζί τα δύο υιοθετημένα παιδιά τους, τον 13χρονο Όσκαρ και την 8χρονη Έιβα.

Ωστόσο, μιλώντας στην ίδια συνέντευξη, η κυρία Τζάκμαν αποκάλυψε ένα πολύ προσωπικό της μυστικό που αφορά στα διάφορα "πρόσωπα" του συζύγου.

Ως ηθοποιός, ο Χιου αλλάζει συχνά την εμφάνισή του, παρά το γεγονός ότι τώρα τελευταία έχει "ψιλοκολήσει" στο αξύριστο μάτσο λουκ του Γούλβεριν. Εκείνη, άραγε, πώς τον προτιμά;

"Τον προτιμώ φρεσκοξυρισμένο, αλλά μου αρέσει όπως και να είναι: παχουλούλης, με μπράτσα, ή αδύνατο. Είναι σαν να έχω πάντα εξωσυζυγικές σχέσεις", αστειεύτηκε η Ντέμπορα, η οποία, φαίνεται πώς θα πρέπει να το ανεχτεί το μούσι αρκετά ακόμη καθώς ο καλός της θα "ξαναντυθεί" Γούλβεριν και του χρόνου, σε μία ακόμη ταινία.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε μία από τις πρώτες σκηνές της σειράς "Κορέλι" όπου το ζεύγος γνωρίστηκε το 1995.

Ζ. Κ.