Ξανθιά από ελληνικό χέρι η Κιμ Καρντάσιαν!

04.09.2013
Ε ναι, λοιπόν! Είναι γεγονός. Η 32χρονη ριάλιτι σταρ έβαψε το μαλλί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο ειδικός που επιμελήθηκε την αλλαγή είναι Έλληνας!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) ήθελε να "ανοίξει" το μαλλί της εδώ και πολύ καιρό, όπως αποκαλύπτει ο ειδικός στις βαφές Τζορτζ Παπανικόλας, που υπογράφει τη χρωματική μεταμόρφωσή της, όμως δεν της έβγαινε, φαίνεται.

Ο ελληνικής καταγωγής κόλοριστ –όπως είναι όρος που χρησιμοποιείται για τη συγκεκριμένη εξειδίκευση στο χρώμα- εργάζεται στο κομμωτήριο διασήμων Άντι Λεκόμπτ (Andy Lecompte Salon) και με τη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram και βλέπετε στην αρχή του θέματος, καμαρώνει για το δημιούργημά του, ενώ δέχεται και τα πάμπολλα συγχαρητήρια των φίλων του.

Μιλώντας στο E!Online, o Τζορτζ παραδέχτηκε ότι είχε πολύ άγχος, δεδομένου ότι κάμερες ακολουθούν κάθε στιγμή την Κιμ, όμως το αποτέλεσμα των δικαίωσε. Η τεχνική που χρησιμοποίησε είναι το τελευταίο τρεντ μπαλαγιάζ (balayage), το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "η εξέλιξη του όμπρε".

Η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε δύο ραντεβού, στο σπίτι της μαμάς Κρις Τζένερ (Kris Jenner) "με όλη την οικογένεια να παρακολουθεί με κομμένη ανάσα".

Παρότι ο σύντροφος της Κιμ, Κάνιε Γουεστ (Κanye West) λείπει σε ταξίδι αυτό τον καιρό, ο Παπανικόλας αποκάλυψε ότι και εκείνος την ήθελε πάρα πολύ αυτή την αλλαγή, οπότε μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι.

Όσο για το υπόλοιπο κομμάτι του λουκ, δηλαδή το κούρεμα και το στάιλινγκ; Αυτό το είχε αναλάβει, όπως και όλα τα προηγούμενα, ο Κρις ΜακΜίλαν (Chris McMillan), ο οποίος, είναι διάσημος, μεταξύ άλλων, ως ο "κομμωτής της Τζένιφερ Άνιστον".

Αυτό και μόνο είναι πολύ γερό… διαπιστευτήριο!

Λες στο Playboy, όπου η ίδια η Κιμ δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να ποζάρει, να την προτιμούν ξανθιά αυτή τη φορά;

Ζ. Κ.