Ο θηλασμός βοήθησε την Κέιτ να ξαναγίνει... κορμάρα

04.09.2013
Η δούκισσα του Κέιμπριτζ γέννησε στις 22 Ιουλίου και πέντε εβδομάδες αργότερα το σώμα της είχε σχεδόν επανέλθει. Πώς τα κατάφερε;


Βγαίνοντας από το μαιευτήριο μία μέρα αφού είχε γεννήσει τον γιο της, πρίγκιπα Γεώργιο (prince George), η Κέιτ (Kate) κέρδισε τις εντυπώσεις καθώς με το φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει δεν κάλυπτε στο παραμικρό την κοιλίτσα που, φυσιολογικότατα, ακόμη πετάει τόσο νωρίς μετά μια γέννα.

Στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννα, πριν από λίγες μέρες η 31χρονη δούκισσα εντυπωσίασε ακόμη μια φορά με το αδύνατο κορμί της.

Η αγάπη της Κέιτ για τον αθλητισμό είναι γνωστή, όπως επίσης και ότι δεν σταμάτησε να γυμνάζεται μέχρι και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Όσο για τους περιπάτους στην εξοχή γύρω από το σπίτι της; Αυτοί ήταν σε ημερήσια διάταξη, τόσο πριν όσο και μετά τη γέννα.

Μιλώντας στο περιοδικό "Now", η γυμνάστρια των σελέμπριτις, Νίκι Γουότερμαν (Nicki Waterman) εκτιμά ότι παρόλο που ακόμη δεν μπορεί να κάνει ολοκληρωμένα προγράμματα γυμναστικής, η Κέιτ σίγουρα έχει επιστρέψει στα "νούμερά" της με υγιεινή διατροφή, και ελαφρά άθληση, ενώ σίγουρα τα καθήκοντά της ως νέα μαμά… καίνε πολλές θερμίδες.

Τέλος, ο θηλασμός, που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η Κέιτ έχει επιλέξει, έχει παίξει σίγουρα τον ρόλο του, όπως και η γιόγκα που, λέγεται, ότι συνεχίζει ανελλιπώς.

Ζ. Κ.