Σιανίδης: Προξένεψε Ζαγοράκη-Λίλη & δεν τον κάλεσαν στο γάμο

03.09.2013
Ποιο προξενιό της Άννας και ποια... θεία από το Σικάγο. Δεν πιάνουν μία εμπρός στο προξενιό της Λίλη που της έκανε ο Χάρης Σιανίδης.
Ο γνωστός pr είχε το ρόλο του "προξενητή" ανάμεσα στην Ιωάννα Λίλη και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, αφού ο γοητευτικός πρώην ποδοσφαιριστής ήτο δική του ιδέα! Ω ναι. Ο Σιανίδης, κολλητός φίλος του μοντέλου, τής είπε ότι ο Ζαγοράκης θα ήταν ωραίος δίπλα της και προφανώς αφού πήρε το οκ, προχώρησε το... προξενιό.
"Δεν πιστεύω ότι την γνώρισα εγώ με τον άντρα της. Ήταν απλώς δική μου ιδέα. Της είπα ότι ο άντρας που θα μου άρεσε δίπλα της είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Βρήκα λοιπόν το τηλέφωνό του κι έτσι έβαλα ένα λιθαράκι στο να έρθουν κοντά», αποκάλυψε στο Hello!
Ωστόσο, για κάποιο λόγο που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν, λίγους μήνες μετά το ζευγάρι δεν τον κάλεσε στο γάμο. «Η αλήθεια είναι ότι δεν με είχαν καλέσει στον γάμο τους. Κάποιες φορές όμως πρέπει να δικαιολογούμε τους ανθρώπους για κάποιες αποφάσεις που παίρνουν στη ζωή τους. Εξάλλου πολλές φορές υπάρχουν καταστάσεις που μας αναγκάζουν να οδηγούμαστε σε λανθασμένες αποφάσεις» τους δικαιολόγησε, αφού εκτός από "προξενητης" είναι και μεγάλη καρδιά.