Λιάγκας - Ουγγαρέζος: Το τέλος μιας φιλίας;

27.08.2013
Μέχρι πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν... αυτοκόλλητοι. Οι δύο φίλοιήταν παντού μαζί. Απότο Πρωινό mou μέχρι τα νυχτοπερπατήματα και κάποιες κοινές διακοπές.

Εξάλλου, ο Λιάγκας ουκ ολίγες φορές μιλούσε για τον φίλο του τον Δημητρώ, τον οποίο μάλιστα αποκαλούσε μέχρι και... αδελφό του. Αλλά αυτά παλιά. Όχι τόσο παλιά, δηλαδη, μέχρι την μετακίνηση του ζεύγους στον ΑΝΤ1.

Ο Ουγγαρέζος παρέμεινε στο Mega, παρόλο το στενό μαρκάρισμα και τις πιέσεις του "αδελφού" Λιάγκα, αφού δεν ήθελε να προδώσει την εμπιστούνη που του έδειξε το κανάλι που τον ανέδειξε. Και μπορεί ο λόγος του Ουγγαρέζου που δεν ακολούθησε το υπόλοιπο παρεάκι να ήταν ηθικός και σοβαρός, δεν ήταν αρκετός για τον "αδελφό" Λιάγκα, που με τη μία έβαλε στη μαύρη λίστα τον Δημητρώ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του περιοδικού TV Ζαπινγκ, ο Λιάγκας ήταν αυτός που...ύψωσε τοίχο μεταξύ τους, κόβοντας κάθε γεφυρα επικοινωνίας. Πάνε και οι βόλτες και οι έξοδοι και η φιλοξενία στο εξοχικό τους. Εξάλλου, πριν λίγες μέρες το ζευγάρι φιλοξένησε στην Τήνο την Σάσα Σταμάτη, που τους δήλωσε... αιώνια πίστη.