Κοκκίνου: Οι δύσκολες στιγμές και ο ρόλος του Μπόγρη

26.08.2013
Πριν λίγο καιρό οι φήμες ήθελαν την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώργο Μπόγρη να έχουν χωρίσει. Κάθε λίγο και λιγάκι, όλο και κάποιος "καλοθελητής" θέλει το ζευγάρι να τσακώνεται, ενώ η μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει έχει γίνει θέμα συζήτησης

Ωστόσο, η Κοκκίνου κλείνει τα αυτιά της σε όλα τα παραπάνω και για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για το νεαρό αγαπημένο της αποκαλύπτοντας εκείνα που τους δένουν κι ας τους χωρίζουν μπόλικα χρόνια.

«Δίπλα στον Γιώργο οι περισσότερες ανασφάλειές μου έχουν εξαφανιστεί. Έχει έναν απίστευτο τρόπο να το κάνει αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί οι άντρες που θα μπορούσαν να αντέξουν αυτά που εγώ έχω περάσει και να είναι δίπλα μου. Εννοώ με όλες τις ψυχολογικές μου διακυμάνσεις τα τελευταία χρόνια» εξηγεί.

Και αποκαλύπτει στη συνέχεια: «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές κι ο Γιώργος ήταν εκεί, βράχος. Ήξερε πότε έπρεπε να μου δώσει χώρο και χρόνο και γνωρίζει ότι προτεραιότητά μου στη ζωή είναι το παιδί μου. Πολλοί λίγοι άντρες το έχουν αυτό και πόσο μάλλον σε αυτή την ηλικία. Στάθηκε στο πλευρό μου με άψογο τρόπο. Και όταν χρειάζεται, έχει απίστευτο χιούμορ».

Η Κοκκίνου αναφέρεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια και στη διαφορά ηλικία τους. «Άλλες εμπειρίες και προβληματισμούς έχεις στα 24 και άλλες στα 43. Λογικό είναι να μην έχουμε τις ίδιες ανησυχίες. Σε άλλα πράγματα μπορεί να συμβαδίζουμε, σε άλλα πάλι όχι. Αλλά και με κάποιο συνομήλικό μου δεν μπορώ να συμβαδίσω σε όλα ή να κατανοήσω τη σκέψη του. Άρα, δεν είμαι θέμα ηλικίας» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Πηγή: περιοδικό People