Δράμα! Και πάλι μπακούρι η Εύα Λονγκόρια

23.08.2013
Αφού φρίξαμε με την φήμη πως η Εύα Λονγκόρια αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου στο χωρισμό του γόη Τζορτζ Κλούνεϊ με τη Στέισι Κίμπλερ, ήρθε η ώρα της λατίνας ηθοποιός να βάλει τέλος και στη δική της σχέση.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η 38χρονη ηθοποιός χώρισε από τον Ερνέστο Αργκουέλο (Ernesto Arguello) επειδή ο τρόπος ζωής τους δεν συμβάδιζε!

Η Λονγκόρια βρέθηκε στην αγκαλιά του Ερνέστο τους τελευταίους 4 μήνες ενώ το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του σόου ''Ready for Love'' στο οποίο η ηθοποιός ήταν παραγωγός και ο αγαπημένος της εμφανίστηκε εκεί ως συμμετέχοντας!

Σύμφωνα με το πρακτορείο TMZ, το ζευγάρι έκανε τελευταία προσπάθεια σωτηρίας του δεσμού του πριν δύο εβδομάδες στην Ισπανία όπου ο φακός τους εντόπισε να κάνουν αγκαλίτσες μέσα σε κανό. Όταν επέστρεψαν, αποφάσισαν πως δεν πάει άλλο αυτή η σχέση.

Το κυριότερο πρόβλημα στο δεσμό της 38χρονης ηθοποιού ήταν η απόσταση αφού η ίδια κατοικεί στο Λος Άντζελες και ο πρώην αγαπημένος της στο Μαϊάμι.

Βέβαια, πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού αφήνουν μια πόρτα ανοιχτή για το μέλλον του δεσμού της με τον Ερνέστο αφού οι πρώην αγαπημένοι μιλούν ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Λονγκόρια φέρεται να έχει γνωρίσει και την οικογένεια του Αργκουέλο που κατοικεί στη Νικαράγουα.

Πάντως, τις φήμες του χωρισμού πυροδότησε ακόμα περισσότερο η μοναχική εμφάνιση της ''Νοικοκυράς σε Απόγνωση'' στα γενέθλια της βαπτιστήρας της.

Τον προηγούμενο μήνα η Λονγκόρια είχε κατηγορηθεί ως η πέτρα του σκανδάλου που έφερε το χωρισμό ανάμεσα στον Τζορτζ Κλούνεϊ και την αγαπημένη του Στέισι Κίμπλερ ενώ η Εύα έχει στην πλάτη της δύο διαζύγια: το 2004 από τον Τάιλερ Κρίστοφερ και το 2011 από τον παίκτη του μπάσκετ Τόνι Πάρκερ.

Κ.Π