Μεγάλος κλαψιάρης ο ωραίος του Γκρέις Ανάτομι

23.08.2013
Είναι από τους μεγαλύτερους γόηδες που έχουν περάσει από την αμερικανική τηλεόραση. Κι όμως ο ωραίος του ''Grey's Anatomy'', ο γιατρός Ντέρεκ Σέπερντ, κατά κάσμο Πάτρικ Ντέμπσει είναι μεγάλος κλαψιάρης.

Ο 47χρονος ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People των ΗΠΑ όπου και παραδέχτηκε πως τα τρία του παιδιά του προκαλούν δάκρυα χαράς συχνά πυκνά:

"Κλαίω συχνά. Είμαι μεγάλος κλαψιάρης είναι αλήθεια. Τα παιδιά σου λένε κάτι που είναι τόσο απίστευτο και συγκινείσαι. Έχουν μεγάλη σοφία τα παιδιά, είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι. Υπάρχει μια ομορφιά σε όλο αυτό''.

Ο Mc Dreamy (Ονειρεμένος) όπως είναι το ψευδώνυμο του στη σειρά και η σύζυγός του και σύντροφός του επί 14 χρόνια Τζίλιαν έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την 11χρονη Ταλούλα και τα εξάχρονα δίδυμα Σάλιβαν και Ντάρμπι.

Ο ηθοποιός πολλές φορές μιλά με περηφάνια για την οικογένειά του, την οποία θεωρεί το καλύτερο πράγμα στη ζωή του:

"Τα παιδιά μου μου διδάσκουν την επιμονή και υπομονή παρόλο που με παιδεύουν. Και η γυναίκα μου, την ευχαριστώ που με ανέχεται. Είμαι ευλογημένος''.

Ο Πάτρικ πέραν της υποκριτικής έχει ακόμα μια αγάπη, τις μηχανές ενώ λατρεύει να τρέχει και σε αγώνες, χόμπι το οποίο θεωρεί υπέροχο αφού τον γεμίζει αδρεναλίνη και αποτελεί καλή γυμναστική.