Θέμα ημερών ο γάμος των Μπραντζελίνα

23.08.2013
Νέο δημοσίευμα θέλει το διάσημο ζευγάρι να ετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Όπως αναμεταδίδει το πρακτορείο Cover Media επικαλούμενο δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού OK!, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) σκοπεύουν να παντρευτούν γύρω στις 2 Σεπτεμβρίου, ημέρα εθνικής αργίας για τους Αμερικάνους κατά την οποία γιορτάζεται η συνεισφορά της εργατικής τάξης στην ευημερία της χώρας (Labor Day).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γείτονες τους παρατήρησαν οργασμό δραστηριότητας στο σπίτι των Μπραντζελίνα στο Λος Άντζελες τις τελευταίες μέρες.

"Το σπίτι τους σφύζει από δραστηριότητα και ένας φίλος είδε έναν πασίγνωστο οργανωτή γάμων να βγαίνει από την κύρια είσοδο, τον περασμένο μήνα", αποκάλυψε μια πηγή στο περιοδικό.

"Κάθε ώρα της ημέρας, βρίσκονται εκεί τουλάχιστον δώδεκα άτομα που κάνουν διάφορες δουλειές: καθαρίζουν, κουρεύουν τη χλόη, φυτεύουν λουλούδια, καταβρέχουν τα δρομάκια του κήπου. Σίγουρα ετοιμάζονται για κάτι σημαντικό κι ένας γάμος είναι το πιο λογικό".

Παρότι το σπίτι ετοιμάζεται για κάποιο είδος γιορτής, δεν είναι σίγουρο αν η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί εκεί.

"Η Αντζελίνα θέλει να ανταλλάξουν τους γαμήλιους όρκους τους στο ληξιαρχείο σε πολύ κλειστό κύκλο και μετά να κάνουν ένα μεγάλο πάρτυ στο σπίτι τους για όλους τους φίλους και την ευρύτερη οικογένεια τους", εξήγησε η ίδια πηγή.

Τα έξι παιδιά τους ανυπομονούν να συμμετάσχουν στο μεγάλο γεγονός: "Η Ζαχάρα (Zahara) θέλει να είναι παρανυφάκι και γνωρίζοντας την Άντζι, θα της το επιτρέψει. Η Σιλό (Shiloh) θέλει ν' αναγγείλει την άφιξη της νύφης, ενώ ο Παξ (Pax) και ο Μάντοξ (Maddox) θα παραστούν στον κουμπάρο που δεν θα είναι άλλος από τον αδελφό του Μπραντ, Νταγκ (Doug). Όλη η ιστορία γίνεται κυρίως για τα παιδιά και όλοι τους θέλουν να το γιορτάσουν στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες".

Το ζευγάρι των ηθοποιών αρραβωνιάστηκε τον Απρίλιο του 2012 και κατά διαστήματα έχουν κυκλοφορήσει πλήθος εκτιμήσεις για την ημερομηνία και τον τόπο του επικείμενου γάμου τους. Θα αποδειχτούν πραγματικές αυτή τη φορά, άραγε;

Η Αντζελίνα Τζολί, ο Παξ, η Βίβιεν, ο δίδυμος αδελφός της Νοξ και ο Μπραντ Πιτ μόλις έχουν αφιχθεί στο αεροδρόμιο του Τόκυο.

Η Τζολί υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές της στο αερδρόμιο του Τόκυο στις 27 Ιουλίου.