Πώς η Καρντάσιαν έχασε 4 εκατομμύρια δολάρια

22.08.2013
Ακόμα και από τον πρώτο της γάμο έβγαλε εύκολα εκατομμύρια η Κιμ Καρντάσιαν. Τα πράγματα όμως έχουν πια αλλάξει αφού η 31χρονη ντίβα είναι πλέον μάνα και σαν μάνα, βάζει πιο ψηλά τη δική της μάνα κι όχι μερικά εκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η Κιμ δέχτηκε πρόταση 4 εκατομμυρίων δολαρίων για την πρώτη εμφάνιση της κόρης της στην τηλεόραση από αυστραλιανή εκπομπή ειδήσεων.
Παρά το οικονομικό θέλγητρο, η Καρντάσιαν είπε το μεγάλο ''όχι'', αφού η κορούλα της Νορθ (North) θα κάνει την πρώτη εμφάνιση στο σόου της γιαγιάς της Κρις Τζένερ εντελώς δωρεάν φυσικά.
Φυσικά, κι ενώ οι φήμες θέλουν το ζευγάρι των Κιμ και Κάνιε να μην υπολοογίζει κάποια επίσημη φωτογράφιση με την κόρη, πάρα ταύτα, πληροφορίες του Radar Online αναφέρουν πως οι γονείς της μιρκής ακόμα ψάχνουν συμφωνία με μεγάλο περιοδικό που να ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια δολάρια.
Πάντως, το ποσό που θα συγκεντρωθεί τόο ο Κάνιε όσο και η Κιμ θέλουν να το δωρίσουν σε κάποιον οργανισμό που το έχει ανάγκη. Ένα άλλο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή η 31χρονη Καρντάσιαν είναι και η εμμονή των παπαράτσι με την κόρη της.
Αυτή τη στιγμή η Κιμ ανησυχεί πολύ για την ασφάλεια της Νόρι αφού οι φωτογράφοι έφτασαν στο σημείο να πετάνε πράγματα στο σπίτι που μένει και να την βρίζουν με τα πιο άσχημα λόγια. Με την κατάσταση αυτή, η Κιμ έχει κάθε λόγο να νιώθει πως απειλείται!
Κ.Π