Φτυστή ο Κάνιε, η κόρη της Καρντάσιαν

21.08.2013
Στην κηδεία του 98χρονου παππού του Κάνιε Γούεστ στην Οκλαχόμα, έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση η Νορθ Γουέστ ή χαϊδευτικά Νόρι, η κορούλα της Κιμ Καρντάσιαν!

Φυσικά, το παιδί ήταν φιασκιωμένο από πάνω μέχρι κάτω ενώ το κρατούσε αγκαλιά η μανούλα του Κιμ, η οποία ήταν και μαυροφορεμένη χωρίς να ξέρουμε αν το έκανε για το πένθος ή για να κρύβει τις καμπύλες της λοχείας.

Και μπορεί να μην είδαμε τη μικρούλα Νόρι, αλλά το πρακτορείο Cover αναφέρει πως η μικρή που γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Το μόνο που κληρονόμησε η μικρή από την αρμένισα μαμά της είναι τα μεγάλα καστανά αμυγδαλωτά της μάτια.

Τώρα αν περιμένεις να δεις φωτογραφία της μικρής, κάνε υπομονή αφού στην μαγνητοσκοπημένη εμφάνιση του ράπερ Κάνιε στο σόου της πεθερούλα του Κρις Τζένερ (Kris Jenner) που θα μεταδοθεί την Παρασκευή από το δίκτυο Entertainment Weekly, o Γουέστ έδειξε και φωτογραφία της μικρής στο κοινό (ελπίζουμε και στις κάμερες).

Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες ατόμων από το κοινό, η μικρή μοιάζει στον μπαμπά της και έχει κληρονομήσει τα μαγουλάκια αλλά και το σκούρο χρώμα του ενώ έχει μεγάλα μάτια σαν την Κιμ και είναι πολύ γλυκιά.

Εν' το μεταξύ, σύμφωνα και πάλι με άτομα από το κοινό της εκπομπής, ο Κάνιε ήταν ιδιαίτερα φιλικός με την πεθερούλα του και αποκάλυψε και την μεγάλη αγάπη που νιώθει για την Κιμ, ενώ αστειεύτηκε π πως ακόμα και αθλητής θα γινόταν για χάρη της (κανονική μπηχτή για τον πρώην σύζυγος της Καρντάσιαν, Κρις Χάμφρεϊς).

Κα. Π