Η Ζέτα-Τζόουνς δεν σκέφτεται το διαζύγιο

21.08.2013
Αντικρούοντας τις πρόσφατες φήμες, πρόσωπα του περιβάλλοντος του διάσημου ζευγαριού αρνούνται το ενδεχόμενο του –επίσημου- χωρισμού τους.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στον αμερικάνικο τύπο ότι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones) είχε ήδη εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο της από τον Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) διεκδικώντας 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, πηγές από τον κύκλο του ζευγαριού διαψεύδουν ότι οι δυο τους έχουν συζητήσει καν αυτή την προοπτική, μεταδίδει το πρακτορείο Cover Media.

"Το διαζύγιο θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Θα ήταν καταστροφικό για τα παιδιά και απειλητικό για την ψυχολογική και σωματική υγεία και των δυο τους", δήλωσε πρόσωπο από τον περιβάλλον του ζευγαριού στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Grazia.

Οι διαδόσεις ξεκίνησαν από τη διαπίστωση ότι οι δύο ηθοποιοί περνούν πολύ καιρό χωριστά τελευταία. Ο Ντάγκλας μένει στο Μανχάταν, ενώ η Κάθριν αρνείται να μετακινηθεί από το αξίας 4 εκατομμυρίων σπίτι που έχουν στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου παραμένει με τον 13χρονο γιο της Ντίλαν (Dylan) και τη δεκάχρονη Κάρις (Carys).

"Δεν είναι μυστικό ότι μένουν χωριστά για μεγάλα διαστήματα. Πρέπει να κάνουν περισσότερη προσπάθεια για τον γάμο τους. Δεν αρκεί να εμφανίζονται μαζί δημοσίως –πρέπει να κάνουν περισσότερα όσο είναι μόνοι τους", εξηγεί η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τις φήμες, ο 68χρονος ηθοποιός επισκέπτεται την οικογένεια του τα σαββατοκύριακα, ενώ η Κάθριν έχει ομολογήσει ότι της λείπουν οι οικογενειακές στιγμές που περνούσαν όλοι μαζί.

Μάλιστα, έσπευσε να δικαιολογήσει την πρόσφατη μοναχική της εμφάνιση στην πρεμιέρα του Red 2 ως τυχαίο γεγονός καθώς, "ο Μάικλ κάνει μια ταινία με την Νταϊάν Κίτον στην Ανατολική Ακτή, δηλαδή δουλεύει και τα παιδιά μου βρίσκονται στην κατασκήνωση και μου λείπουν πολύ".

Η 43χρονη ουαλή ηθοποιός που παντρεύτηκε τον Ντάγκλας τον Νοέμβριο του 2000, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι βρίσκει "απωθητικά" τα διαζύγια και πιστεύει ότι "είναι στα γονίδια της" να παραμείνει παντρεμένη για πάντα.

Επίσης, σε πρόσφατη ερώτηση για το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου της, η ίδια απάντησε ότι "δεδομένης της διαφοράς ηλικίας, είναι αξιοθαύμαστο που μοιάζουμε τόσο πολύ. Έχουμε μια χαλαρή ευχάριστη σχέση" είχε πει χαμογελώντας.