Τελεσίγραφο έστειλε ο Κάνιε στην Κιμ

20.08.2013
Η διάσταση απόψεων σε σχέση με την ανατροφή της κόρης τους φαίνεται ότι έχει οδηγήσει τον διάσημο ράπερ στα όρια του.

Θεωρητικά, ο Κάνιε Ουέστ (Kanye West) θα παντρευόταν την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) "αύριο το πρωί" αν εκείνη άφηνε τα ριάλιτι σόου. Όμως, οι εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για την ανατροφή των παιδιών δεν βοηθούν καθόλου στην εξέλιξη της σχέσης τους.

Ήδη στις αρχές του μήνα έσκασε η είδηση ότι οι δυο τους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα κι ότι είχαν απευθυνθεί σε σύμβουλο γάμου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover Media, αφορμή γι' αυτό ήταν η πεποίθηση του Κάνιε πως η κόρη τους, Νορθ (North), η οποία γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου, πρέπει να μεγαλώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάτι που έβρισκε εντελώς αντίθετη την Κιμ.

Τώρα όμως η ζάπλουτη κληρονόμος που έγινε διάσημη από το ριάλιτι "Keeping Up with the Kardashians", έχει αρχίσει να το ξανασκέφτεται καθώς ο αγαπημένος της δεν φαίνεται να είναι σε θέση να διαπραγματευτεί άλλο την κατάσταση.

"Ακούγεται μελοδραματικό, αλλά ο Κάνιε ζήτησε από την Κιμ να παρατήσει το πρόγραμμα για το καλό του έρωτα τους και του παιδιού τους, αφού δεν του αρέσει η τόσο μεγάλη έκθεση της προσωπικής τους ζωής. Μπορεί ο ίδιος να έχει κάνει λίγες σύντομες εμφανίσεις στο σόου, αλλά δεν προτίθεται να κάνει άλλες παραχωρήσεις", αποκάλυψε πηγή του περιβάλλοντος τους στο βρετανικό περιοδικό Closer: "Της είπε ότι αν αφήσει το ριάλιτι θα την παντρευτεί αύριο το πρωί".

Προφανώς, το γεγονός ότι εκείνη διατηρεί ένα ιδιαίτερα διακριτικό προφίλ από την στιγμή που γέννησε τη Νορθ, δεν είναι καθόλου συμπτωματικό.

"Θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της σ' αυτή τη σχέση κι έτσι απάντησε στον Κάνιε ότι θα το σκεφτεί σοβαρά, παρότι γνωρίζει ότι η αποχώρηση της από το σόου θα πληγώσει τη μητέρα της, Κρις Τζένερ (Kris Jenner). Ήδη, προσπαθεί να κρατήσει κάποιες πτυχές της προσωπική της ζωής μακριά από τις κάμερες. Ως νέα μητέρα είναι ιδιαίτερα προστατευτική απέναντι στη Νορθ. Ο Κάνιε και η Νορθ είναι οι προτεραιότητες της, ενώ η φήμη και η διασημότητα δεν είναι τόσο σημαντικές", συνεχίζει η ίδια πηγή.

Χαρακτηριστικό της όλης κατάστασης είναι πως η 32χρονη Κιμ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Λος Άντζελες μαζί με τον άντρα και την κόρη της μόλις την περασμένη Τετάρτη, μετά από δύο μήνες ολοκληρωτικής απουσίας από την κοσμική ζωή, αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εξαίρεση δύο tweets.

Άλλωστε, τον περασμένο Ιανουάριο, λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνη της, η 32χρονη Κιμ είχε αφήσει υπόνοιες για επικείμενες αλλαγές στον τρόπο ζωής της.

"Κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ξαφνικά ότι πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου και όσο ειρωνικό κι αν ακούγεται όταν ζεις μέσα σε ένα ριάλιτι, έρχεται η ώρα που μεγαλώνεις και κάποια πράγματα αλλάζουν και θέλεις να ζήσεις πιο διακριτικά. Αυτή είναι μια τέτοια ώρα", είχε πει τότε.