Αντζελίνα: "Τα παιδιά με έβλεπαν & τρόμαζαν"

12.08.2013
Να που ακόμα κι η Αντζελίνα Τζολί με τα τόσα παιδιά που έχει, κατάφερε με λίγη «βοήθεια» να σπείρει τον τρόμο στους μικρούς της φίλους.

Η 38χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία Maleficent της Disney, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2014 κι υποδύεται την κακιά μάγισσα που ρίχνει κατάρα στην Ωραία Κοιμωμένη.

Στα γυρίσματα, λοιπόν, όπως δήλωσε η Τζολί σε εμφάνιση- έκπληξη στη D23 fan convention στην Καλιφόρνια το Σάββατο, έρχονταν ενήλικες με τα παιδιά τους. Εκείνη πήγαινε να τους μιλήσει, αλλά επειδή φορούσε το τρομαχτικό κουστούμι του ρόλου της, τα παιδιά ούρλιαζαν κι όπου φύγει φύγει, έτρεχαν μακριά της.

Με μια ματιά στη φωτογραφία, δεν τα αδικούμε. Γλυκιά σαν τη Στρουμφίτα ακριβώς, δεν τη λες... Μάλιστα, ένα παιδάκι είπε «μαμά, πες στην κακιά μάγισσα να σταματήσει να μου μιλάει». Μη νομίζεις όμως, ότι πτοήθηκε η Αντζελίνα, ίσα ίσα. Όχι, δεν είναι αναίσθητη (ελπίζουμε).

Απλά τον τρόμο που ήταν ζωγραφισμένος στα πρόσωπα των παιδιών τον πήρε ως επιτυχία της δουλειάς όλων των συντελστών. Ε, δεν έχει κι άδικο σε αυτό.

Το μόνο παιδί που δε φοβόταν ήταν η 4χρονη κόρη της, Vivienne, η οποία παίζει κι αυτή στην ταινία κι έβλεπε τη μαμά κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ, οπότε το είχε απομυθοποιήσει το όλο πράγμα. Μάλλον θα βοηθοάνε και τα γονίδια, λέμε εμείς τώρα.

Νικόλας Εμμανουήλ