Αλληλούια: Εμφανίστηκε η Κιμ Καρντάσιαν!

18.07.2013
Έναν μήνα αφού έγινε μανούλα και εξαφανίστηκε από προσώπου γης, η 32χρονη ριάλιτι σταρ έσκασε… μύτη! Σχεδόν δηλαδή!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) γέννησε την κορούλα της, Νορθ (North) στις 15 Ιουνίου και από εκείνη τη στιγμή σχεδόν αγνοείται η τύχη της.

Εκεί που δεν περνούσε λεπτό χωρίς κάποιου είδους παρουσίας της σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσα σε 40 μέρες καταγράφουμε μόλις τέσσερα "παρών" –και μάλιστα όχι ακριβώς άμεσα.

"Αυτές οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν γεμάτες με τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής μου. Απολαμβάνω κάθε στιγμή για να βιώσω απόλυτα τη μητρότητα και να περάσω χρόνο στο σπίτι μαζί με την οικογένεια", έγραψε στο πρώτο μήνυμα στο Twitter μετά τη γέννα προσθέτοντας δίπλα σε μια φωτογραφία της με "ύφος" που ανέβασε ότι έχει διαβάσει όλα τα μηνύματα που της έχουν στείλει και ευχαριστεί τους πάντες για τις ευχές.

"Πραγματικά σημαίνουν τα πάντα για μένα. Νιώθω τόσο ευλογημένη για την υποστήριξη της οικογένειάς μου και των θαυμαστών αυτές τις υπέροχες στιγμές", συνέχισε στο μήνυμά της η Κιμ αλλά στοιχείο για το πότε προγραμματίζεται η "επίσημη πρώτη" της νεογέννητης μικρούλας δεν έδωσε.

Αναμένουμε λοιπόν…

Στο μεταξύ η μαμά της, Κρις Τζένερ (Kris Jenner) έκανε πρόσφατα το "κομμάτι" της παραπλανώντας το κοινό του νέου της ριάλιτι ότι είχε φέρει την εγγόνα της στο πλατό, ενώ στην πραγματικότητα κρατούσε άλλο μωρό στην αγκαλιά.

Ζ. Κ.