Του... κέρατου γίνεται στον γάμο της Καρντάσιαν

11.07.2013
Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που μιλούν για απιστίες και από τις δύο πλευρές στο γάμο της Κλοέ (Khloe) και του Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom).

Και τι δεν λέγεται αυτό τον καιρό για τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο συζύγους.

Το περιοδικό "Star" υποστηρίζει ότι ο μπασκετμπολίστας των Κλίπερς έχει εξωσυζυγική σχέση με μια 29χρονη γυναίκα ονόματι Τζένιφερ Ρίτσαρντσον (Jennifer Richardson) από τον Ιανουάριο του 2012 (!), με την οποία μάλιστα έχει κάνει και δημόσιες εμφανίσεις.

"Ο Λαμάρ και η Τζένιφερ έτρωγαν μαζί στο σεπαρέ ενός εστιατορίου και κάποια στιγμή εκείνη έβγαλε τα παπούτσια της βάζοντας τα πόδια στην αγκαλιά εκείνου, ο οποίος άρχισε να της τα τρίβει τρυφερά", μεταφέρει πηγή του περιοδικού υπογραμμίζοντας την "καυτή χημεία" που υπήρχε μεταξύ τους.

Από την άλλη πλευρά, μεγάλη μερίδα του Τύπου μιλά για "αντίποινα" της 29χρονης Καρντάσιαν, η οποία λέγεται ότι έδιωξε τον άπιστο από το σπίτι με τις κλωτσιές και βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του ράπερ "The Drake".

Την ίδια στιγμή, πηγές κοντά στο διάσημο ριαλιτοζευγάρι, υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα και ότι ο γάμος της Κλοέ και του Λαμάρ συνεχίζει δυνατός όπως πάντα.

Μάλιστα, με τιτιβίσματά της στο Twitter η Κλοέ βάζει –κατά κάποιον τρόπο- τα πράγματα στη θέση τους.

Σήμερα, δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο όπου φαίνεται ο Οντόμ να σπάει τον εξοπλισμό δύο παπαράτσι που τον ακολουθούσαν κατά πόδας και του έσπασαν τα νεύρα.

Προς υπεράσπιση, λοιπόν, του συζύγου, η Κλοέ άρχισε να βρίζει τονίζοντας πως από μια στιγμή και μετά το όλο θέμα με τους φωτογράφους καταντά αρρωστημένο. Στη συνέχεια η Καρντάσιαν τόνισε πόσο πολύ τον αγαπάει τον Λαμάρ της, κορόιδεψε τους παπαράτσι και επέστρεψε στη ζωή της φυσιολογικότατα.

Ζ. Κ.