Κόρτνεϊ Κοξ: χωρισμός αμέσως μετά τα... φανερώματα

10.07.2013
Τέρμα το κρυφτούλι για τη διάσημη ηθοποιό που έχει σχέση και την αποκάλυψε το ίδιο το έτερο ήμισυ. Όμως η χαρά δεν κράτησε και πολύ...

Η Κόρτνεϊ Κόξ (Courteney Cox) χώρισε από τον Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) το 2010, ύστερα από 11 χρόνια γάμου και το διαζύγιό τους επισημοποιήθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες.

Από τη στιγμή του χωρισμού, εκείνος υπήρξε ιδιαίτερα "ενεργητικός" στον τομέα των σχέσεων, αντίθετα με εκείνη της οποίας το όνομα συνδέθηκε μόνο με εκείνο του συμπρωταγωνιστή της στην τηλεοπτική σειρά "Cougar Town", Μπράιαν Βαν Χολτ (Brian Van Holt) εδώ και έναν χρόνο περίπου.

Ωστόσο, μόλις είχαμε και την επιβεβαίωση της σχέσης.

"Η Κόρτνεϊ είναι απίθανη. Είναι σκέτο φαινόμενο", δήλωσε ο Μπράιαν μην μπορώντας να κρύψει τον έρωτά του για την 49χρονη ηθοποιό την ίδια στιγμή που κοινοί τους φίλοι αποκαλύπτουν ότι το ζευγάρι περνά πολύ καιρό και με την κόρη της Κοξ, Κόκο, η οποία έχει μια "άριστη σχέση" με τον 44χρονο σύντροφο της μαμάς της.

Έλα όμως που οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν...

Δημοσίευμα του περιοδικού "Star" επικαλείται πληροφορίες από την Ίσλα Φίσερ (Isla Fisher), φίλη της Κόρτνεϊ, στην οποία η ηθοποιός λέγεται ότι αποκάλυψε πως "με τον Μπράιαν χώρισαν γιατί τσακωνόταν πολύ συχνά".

Φαίνεται πως ο χωρισμός ήταν φιλικός, αλλά επίσημη επιβεβαίωση δεν υπάρχει προς το παρόν.

Ζ. Κ.