Κλουμ: Δες τη με το "μαλλί της... τρελής"

09.07.2013
Η διάσημη γερμανίδα καλλονή επέστρεψε από τις Μπαχάμες όπου έκανε διακοπές με τα παιδιά και τον σύντροφό της και συνεχίζει να προσφέρει "τροφή" μέσω Instagram.

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η φωτογραφία των καμένων οπισθίων της που "ανέβασε" η ίδια, η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) ξαναχτυπά.

Αυτή τη φορά, στις λήψεις που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της η 40χρονη σταρ της πασαρέλας πρωταγωνιστεί το… κεφάλι της.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, η Χάιντι είχε κάνει στο κεφάλι της άπειρα κοτσιδάκια, κατά τον παραδοσιακό τρόπο της περιοχής, με τα οποία φωτογραφήθηκε κιόλα καλλιτεχνικά –παρότι ιδιωτικά! (δες την επάνω φωτογραφία).

Όμως κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να τα λύσει τα κοτσιδάκια, και όπως ήταν φυσικό, ύστερα από τόσο σφίξιμο, το μαλλί κατσάρωσε τελείως.

Η εικόνα ήταν πολύ διαφορετική, όμως φαίνεται ότι της Κλουμ της άρεσε τόσο που στη λεζάντα αναρωτήθηκε "Δεν ξέρω αν προτιμώ τα κοτσιδάκια ή τις μπούκλες".

Περί ορέξεως…

Πάντως, ως προς τα προσωπικά της, η Χάιντι ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του σωματοφύλακά της, Μάρτιν Κρίστεν (Martin Kristen) τον οποίο σπάνια αποχωρίζεται από το πλευρό της.

Όσο για το αν θέλει να παντρευτεί ξανά ή να κάνει άλλα παιδιά;

"Δεν με ενδιαφέρει πια ο γάμος. Το έκανα αυτό. Ούτε παιδιά θέλω άλλα. Τέσσερα είναι αρκετά. Μας κοιτάζω όταν καθόμαστε στο τραπέζι και νοιώθω πλήρης. Αυτή είναι η οικογένειά μας. Εκείνος αγαπά πολύ τα παιδιά και εκείνα τον αγαπούν επίσης. Γνωρίζονται πολλά χρόνια", εξηγεί η ερωτευμένη Χάιντι μιλώντας για τον αγαπημένο της. Τώρα βέβαια, τι νιώθουν διαβάζοντας αυτά τα λόγια ο Φλάβιο Μπριατόρε (Flavio Briatore) πατέρας της μεγαλύτερης κόρης της, Λένι και ο Σιλ (Seal) πατέρας των υπόλοιπων τριών παιδιών της, είναι άλλο ζήτημα…

Ζ. Κ.