Ο γιος του Γουιλ Σμιθ στα "νύχια" των Καρντάσιαν

09.07.2013
Φαίνεται πως η διάσημη ριαλιτοοικογένεια απλώνεται και σε άλλα "χωράφια", με τη μαμά Κρις (Kris) σε ρόλο "στρατηγού".

Τους Καρντάσιαν/Τζένερ (Kardashian/Jenner) τους γνωρίζουμε πια ως μια από τις πιο ισχυρές οικογένειες της σόουμπιζ, όπως όμως και τους Σμιθ (Smith).

Ο Γουιλ Σμιθ (Will Smith) έχει κερδίσει τον τίτλο του "πιο ισχυρού ανθρώπου στο Χόλιγουντ" επανειλημμένως και μαζί με τη "σιδηρά" κυρία του, Τζέιντα (Jeda) έχουν ήδη χτίσει καριέρα και για τα δυο τους παιδιά, τον 15χρονο Τζέιντεν (Jaden) στον κινηματογράφο και τη 13χρονη Γουίλοου (Willow) στη μουσική.

Έλα όμως που ο υιός Σμιθ ερωτεύτηκε!

Τους τελευταίους μήνες ο Τζέιντεν είναι "αυτοκόλλητος" με τη συνομήλική του, Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner) με την οποία δηλώνουν "κολλητοί φίλοι", όμως οι φήμες τους θέλουν "πιτσουνάκια".

Ο νεαρός πέρασε πρόσφατα τη γιορτή της Ανεξαρτησίας στο σπιτικό των Τζένερ ενώ μαζί τους γιόρτασε και τα 15α γενέθλιά του.

Η μαμά Κρις, μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να τον "αρπάξει" και να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ η Κάιλι υπήρξε πιο διακριτικά τρυφερή.

"Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς πότε γνωριστήκαμε αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων γι' αυτό. Με καταλαβαίνεις όσο πολύ λίγοι και ξέρεις ακριβώς πότε να με κάνεις να γελάω. Και όχι, δεν απέτυχες ποτέ να με πιάσεις όταν επιχειρώ να περπατήσω, ούτε να ανοίγεις την πόρτα όπου μπαίνω κάθε φορά. Ευτυχισμένα γενέθλια στον καλύτερό μου φίλο", έγραψε στη λεζάντα που αφιέρωσε στον Τζέιντεν η Κάιλι δίπλα σε μια πολύ τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία των δύο που ανέβασε στο Instagram.

Αλήθεια, ο Γουιλ Σμιθ τι λένε για όλα αυτά;
Z. K.