"Είμαι το κοριτσάκι της Κιμ Μπέισινγκερ και γ**οπερήφανη"

04.07.2013
Τα πήρε "κρανίο" η κόρη της διάσημης ηθοποιού και του Άλεκ Μπόλντουιν (Alec Baldwin) και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα λόγια της. Τι έγινε ακριβώς, όμως;

Η Άιρλαντ Μπόλντουιν (Ireland Baldwin) έχει επανειλημμένα εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό της για τη μαμά της, Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger) και αποδεικνύει σήμερα ότι δεν "σηκώνει πολλά πολλά στο θέμα".

Η 17χρονη νεαρά που έχει ξεκινήσει ήδη καριέρα μοντέλου πρόκειται να αποκτήσει αδελφούλα σύντομα καθώς η νέα σύζυγος του πατέρα της, Χιλάρια είναι έγκυος.

Έλα όμως που κάποια θαυμάστρια μπέρδεψε τις οικογενειακές σχέσεις και θεωρώντας ότι η Άιρλαντ είναι αδελφή του Άλεκ της ευχήθηκε για το "ανιψάκι" που έρχεται.

Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε…

"Είμαι το κοριτσάκι της Κιμ Μπέισινγκερ και είμαι γ***περήφανη γι' αυτό", έγραψε στο Twitter της η Άιρλαντ εξηγώντας με αυτό τον τρόπο την πραγματικότητα.

"Δεν είμαι η αδελφή του μπαμπά μου", έκανε πιο "λιανά", η κοπέλα στη θαυμάστρια που της πόσταρε το εξής σχόλιο: "Θα γίνεις θεία σύντομα. Πόσο ενθουσιασμένη μπορεί να είσαι;".

Κατά τα άλλα, η Άιρλαντ και η Χιλάρια είναι πολύ δεμένες, όπως έχει παραδεχτεί δημοσίως η ίδια η κόρη του Άλεκ και η νέα άφιξη αναμένεται με ανυπομονησία. Όμως… το σωστό, σωστό!

Ζ. Κ