Οι καλύτερες pics από τα φετινά βραβεία Mad

03.07.2013
Ο μοναδικός ελληνικός μουσικός θεσμός των MAD VIDEO MUSIC AWARDS γιόρτασε την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, τα 10 χρόνια του μ’ ένα εντυπωσιακό μουσικό θέαμα.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE αποτέλεσαν για 10η συνεχή χρονιά το σημείο αναφοράς για την ελληνική μουσική σκηνή, εκφράζοντας στην πράξη το μήνυμα: «Thank you for the Music!» και παρουσιάζοντας ένα επετειακό on stage show με πολλές εκπλήξεις και τους αγαπημένους καλλιτέχνες να ξεσηκώνουν το κοινό με ανατρεπτικές εμφανίσεις. Επιπλέον, ο θεσμός MAD VIDEO MUSIC AWARDS BY VODAFONE, φέτος είχε στόχο να στηρίξει τα Παιδικά Χωριά SOS και να προτρέψει το κοινό να συμβάλλει στην οικονομική του ενίσχυση.

Περισσότεροι από 11.000 θεατές γιόρτασαν την επιτυχημένη πορεία του θεσμού, κατακλύζοντας από νωρίς τον εξωτερικό χώρο του Γηπέδου Tae Kwon Do για να απολαύσουν το VMA PRESHOW BY PICK CRACKERS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, όπου οι ΜΕΛΙSSES με τη Μελίνα Ζήση, οι Snik & OGE, οι The Fade και ο Στέλιος Λεγάκης, ερμήνευσαν με το δικό τους τρόπο live, διασκευές από τις επιτυχίες των βραβείων προηγούμενων ετών, τις οποίες επέλεξε το κοινό μέσω διαγωνισμού. Πριν το ξεκίνημα της τελετής απονομής των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE, η Xenia Ghali και οι DJ Kas & DJ Young ανέβηκαν στο stage και ξεσήκωσαν το κοινό με τις dance τις μουσικές επιλογές τους.