Η κοκκινομάλλα του Πάτινσον είναι η εγγονή του Έλβις

03.07.2013
Ναι, ο διάσημος ηθοποιός έχει νέο αμόρε και, όπως προκύπτει η κοπέλα έχει αίμα... "βασιλικό"!

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) φαίνεται πως όχι μόνο έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τη σχέση με την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) αλλά έχει βρει κιόλα την αντικαταστάτριά της.

Ύστερα από μια ξανθιά που του "καταλόγιζαν" και άλλη μία με την οποία φιλιόταν δημοσίως, αλλά για επαγγελματικούς λόγους, ο 27χρονος σταρ απαθανατίστηκε το σαββατοκύριακο να κάνει βόλτες με μια κοκκινομάλλα στο αυτοκίνητό του.

Μόλις έγινε γνωστό ότι η κοπέλα δεν είναι όποια κι όποια. Και έχει σημάνει συναγερμός.

Όπως αποκαλύπτει φίλος του Ρομπ, πρόκειται για τη Ρίλεϊ Κιου (Riley Keough), εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley).

"Είναι αχώριστοι, παρότι είναι ακόμη πολύ νωρίς", αποκαλύπτει ο φίλος του Ρομπ τονίζοντας το "καμάρι" του Πάτινσον που βγαίνει με την εγγονή του "βασιλιά".

Και η Ρίλεϊ, όμως λέγεται ότι είναι ενθουσιασμένη με τον Ρομπ, τον οποίο γνωρίζει χρόνια, αλλά τώρα της... γύρισε.

Βέβαια, δεν είναι όλοι χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη. Η Κρίστεν για παράδειγμα είναι έτοιμη να σκάσει.

Οι δύο γυναίκες έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία "The Runaways" το 2010 και έκαναν όλοι μαζί παρέα για αρκετό καιρό. Μάλιστα, στα πρόσφατα γενέθλιά της, όπου η Κρίστεν τα είχε ξαναβρεί με τον Πάτινσον -για λίγο- η Ρίλεϊ ήταν παρούσα στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Τώρα όμως, αυτό πέρασε και μετά τον πρόσφατο χωρισμό, τους προέκυψε ο έρωτας...

Η Ρίλεϊ είναι η κόρη της μοναχοκόρης του Έλβις, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και του Ντάνι Κιου ενώ η ομοιότητα με τη μαμά, αλλά και τη γιαγιά Πρισίλα είναι εντυπωσιακή.

Η νεαρή, που αν προσέξει κάποιος μπορεί να δει και μια σχετική ομοιότητα με την Κρίστεν, ήταν αρραβωνιασμένη με τον Άλεξ Πέτιφερ (Alex Pettyfer) τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας "Magic Mike" όπου έπαιζαν μαζί.

Για να δούμε, λοιπόν, που θα καταλήξει όλη αυτή η νέα ιστορία που σίγουρα έχει ροκ εν ρολ μουσική υπόκρουση. Από τη μια μεριά το όνομα Έλβις αρκεί, ενώ από την άλλη ας θυμηθούμε ότι η άλλη μεγάλη αγάπη του Ρόμπερτ υπήρξε ανέκαθεν η κιθάρα και το τραγούδι.

Ζ. Κ.