Όταν η Τζένιφερ Άνιστον "κατάπιε βενζίνη".

02.07.2013
Μία πολύ άσχημη εμπειρία μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η διάσημη ηθοποιός, η οποία είναι γνωστή οπαδός της υγιεινής διατροφής.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είναι 44 ετών και μοιάζει ο χρόνος να μην την έχει αγγίξει καθόλου.

Γι' αυτό έχει να ευχαριστεί σαφώς τα καλά της –ελληνικά (!)- γονίδια και τις απόλυτα διακριτικές αισθητικές επεμβάσεις που πιθανότατα να έχει κάνει κατά καιρούς, κυρίως όμως τη συστηματική άθληση και τον άκρως υγιεινό τρόπο διατροφής και ζωής γενικότερα, τον οποίο φαίνεται να ακολουθεί επίσης ο αρραβωνιαστικός της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Όμως, υπήρξε μια στιγμή που το αυστηρό αυτό πρόγραμμα παραβιάστηκε. Και η εμπειρία ήταν ολέθρια.

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ κάποια στιγμή που ο Τζάστιν και εγώ ταξιδεύαμε και πεινούσαμε πάρα πολύ. Το μόνο που βρήκαμε ήταν ένα McDonald's και νομίζω ότι εγώ παρήγγειλα ένα Big Mac. Ουάου. Το σώμα μου δεν αντέδρασε τόσο καλά σε αυτό. Ήταν σαν να έριχνα βενζίνη σε ένα πεντακάθαρο σύστημα", περιέγραψε γλαφυρότατα η Τζεν τονίζοντας ότι η ίδια προσπαθεί να τρώει πάντα βιολογικά, φρέσκα και φυσικά προϊόντα γι' αυτό και μόλις έφαγε κάτι τόσο διαφορετικό, "της γύρισαν τα συκώτια".

"Τελικά πιστεύω πως ό,τι βάζεις μέσα στο σώμα σου, από το φαγητό μέχρι το στρες, αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα του δέρματός σου", τόνισε η Άνιστον η οποία –αν κρίνουμε από την εμφάνισή της- δεν έχει κανένα άγχος απολύτως.

Όσο για τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί; Η Τζένιφερ είναι φαν των προϊόντων Aveeno που πιστεύει ότι "μεταμόρφωσαν το πρόσωπό της", ενώ είναι συν-ιδρύτρια της εταιρείας ειδών για τα μαλλιά "Living Proof".

Ζ. Κ.