Ο Πιρς Μπρόσναν θρηνεί τον χαμό της κόρης του

02.07.2013
Μεγάλο πόνο βιώνει αυτές τις μέρες ο διάσημος ηθοποιός που έχασε τη μεγαλύτερη κόρη του από καρκίνο.

Ο Πιρς Μπρόσναν (Pierce Brosnan) αποκάλυψε ο ίδιος την απώλειά του μιλώντας στο περιοδικό "People".

"Στις 28 Ιουνίου στις 2μ.μ. η αγαπημένη μου κόρη Σαρλότ Έμιλι πέρασε στην αιώνια ζωή, έχοντας υποκύψει στον καρκίνο των ωοθηκών", αποκάλυψε ο 60χρονος ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι η 41χρονη κόρη του είχε δίπλα της τον σύζυγό της, Άλεξ, τα παιδιά της, Ιζαμπέλα και Λούκας καθώς και τα αδέλφια της, Κρίστοφερ και Σον.

Περήφανος –αν και καταρρακωμένος αυτή τη στιγμή- πατέρας, ο Πιρς τόνισε πόσο θαύμασε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η Σαρλότ τη ασθένειά της, υπογραμμίζοντας παράλληλα πόσο στοίχησε η απώλειά της σε όλη την οικογένεια ως εξής:

"Η Σαρλότ πολέμησε τον καρκίνο με χάρη και ανθρωπισμό, με κουράγιο και αξιοπρέπεια. Οι καρδιές μας είναι βαριές από την απώλεια του λατρεμένου μας όμορφου κοριτσιού. Προσευχόμαστε για εκείνη και ευχόμαστε η θεραπεία για αυτή την αρρώστια να είναι πια πιο κοντά".

Η μητέρα της Σαρλότ, αγαπημένη πρώτη σύζυγος του Μπρόσναν, Κασάνδρα Χάρις (Cassandra Harris) πέθανε από την ίδια αρρώστια το 1991, ενώ είχε χάσει και τη δική της μητέρα με τον ίδιο τρόπο όταν ήταν εκείνη έφηβη.

Η Σαρλότ -στη φωτογραφία επάνω- και ο Κρίστοφερ δεν ήταν βιολογικά παιδιά του διάσημου ηθοποιού, όμως ζούσαν μαζί με εκείνον και τη μητέρα τους, τα 17 χρόνια του γάμου τους, και μετά τον θάνατο του πατέρα τους, τα υιοθέτησε δίνοντάς τους το επίθετό του.

Ο Σον είναι γιος του Μπρόσναν με τη Χάρις.

Ζ. Κ.