Ντοκουμέντο: Ο Τζάκσον μιλά με τα παιδιά του

27.06.2013
Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, έρχεται στη δημοσιότητα ανέκδοτο υλικό της οικογένειάς του.

Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) πέθανε στις 25 Ιουνίου 2009 σε ηλικία 50 ετών από καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από υπερβολική δόση του ισχυρότατου αναισθητικού Propofol στο οποίο- μεταξύ άλλων- ήταν εθισμένος.

Αυτές τις μέρες, εκδικάζεται η υπόθεση της μήνυσης που έχει καταθέσει η μητέρα του εναντίον της εταιρείας διοργάνωσης των τελευταίων συναυλιών του και έτσι προκύπτουν ολοένα και περισσότερα νέα στοιχεία γύρω από τη ζωή του, όπως εικόνες από το δωμάτιο στο οποίο βρέθηκε νεκρός, ή η αφήγηση των τελευταίων στιγμών από τον ίδιο τον γιο του, Πρινς (Prince).

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τα τρία παιδιά του Τζάκο, Πρινς, Πάρις (Paris) και Μπλάνκετ (Blanket), ντυμένα με τα καλά τους και με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο να απαντούν σε ερωτήσεις του διάσημου μπαμπά τους σχετικά με τις γιορτές και το "τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν".

"Σκηνοθέτης" ο Βενιαμίν της οικογένειας, "Να βοηθά τους φτωχούς" ήθελε η 15χρονη Πάρις, που ακόμη αναρρώνει από την πρόσφατη απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, ενώ σε δεύτερη ερώτηση του πατέρα της για κάτι πιο "καλλιτεχνικό", εκείνη ανέφερε το ενδιαφέρον της για τη "γυμναστική".

Ο πρωτότοκος φάνηκε σαφώς πιο αποφασισμένος: "σκηνοθέτης και αρχιτέκτονας. Θέλω να σκηνοθετώ ταινίες με τον μπαμπά μου και μου αρέσει να χτίζω πράγματα", εξήγησε στο τέλος ο Πρινς.

Σήμερα, φήμες θέλουν τον Μάικλ να έχει εκμυστηρευτεί την ταυτότητα του βιολογικού πατέρα των παιδιών, ωστόσο επίσημα δεν έχει υπάρξει –φυσικά- καμία πληροφορία.

Ζ. Κ.