Ρέινολντς & Λάιβλι: Ποιος φοράει τα... παντελόνια;

27.06.2013
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα –αν και σχετικά φρέσκα- ζευγάρια της σόουμπιζ. Φαίνεται όμως ότι η σύζυγος είναι εκείνη που κρατά γερά τα "ηνία".

Ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και η Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) παντρεύτηκαν πέρσι τον Σεπτέμβριο και όπως παραδέχεται εκείνος, εκείνη είναι κάτι σαν στυλίστριά του, πια.

"Δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς την έγκρισή της", αποκάλυψε ο 36χρονος Καναδός ηθοποιός μιλώντας στο κανάλι "Extra" σε πρόσφατη εμφάνισή του τονίζοντας ότι η 25χρονη σύζυγός του έχει πάντα τον τελευταίο λόγο στην εμφάνισή του.

Πάντως οι δύο ηθοποιοί δηλώνουν πανευτυχείς στον γάμο τους, με την Μπλέικ να λέει χαρακτηριστικά: "Δεν έχω υπάρξει πιο ευτυχισμένη στη ζωή μου. Είναι η επιλογή που σε κάνει να ξυπνάς κάθε πρωί και να λες 'Δεν υπάρχει κανένας λόγος ώστε να μην είναι η σημερινή η καλύτερη μέρα της ζωής σου'".

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Ρέινολντς υπήρξε επί δύο χρόνια παντρεμένος με τη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johannson) με την οποία όμως δεν έχουν κάνει ούτε μία επίσημη κοινή εμφάνιση! Έστω…

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Πράσινος Φανός" όπου ο Ράιαν γνώρισε την Μπλέικ.

Ζ. Κ.