Πρινς Τζάκσον: "Είδα τον μπαμπά μου να πεθαίνει"

27.06.2013
Ο μεγάλος γιος του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του, όπως αυτός τις έζησε.

Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη για τη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα του βασιλιά της ποπ, Κάθριν (Kathrine) εναντίον της εταιρείας AEG, που διοργάνωνε τις τελευταίες συναυλίες του.

Η οικογένεια Τζάκσον κατηγορεί την εταιρεία ότι η πίεση που άσκησε μέσω του γιατρού Κόνραντ Μιούρεϊ (Conrad Murray) ώστε να εμφανιστεί στη σκηνή παρά την προφανή αδυναμία του, οδήγησε τελικά τον Μάικλ στον θάνατο. Παράλληλα οι Τζάκσον διεκδικούν ένα αστρονομικό ποσό ως αποζημίωση για τα κέρδη που θα τους είχαν αποφέρει αυτές οι εμφανίσεις αν είχαν γίνει τελικά.

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Τζάκο, λοιπόν, στο δικαστήριο κατέθεσε ο γιος του Πρινς, (Prince), ο οποίος είχε γίνει μάρτυρας των τελευταίων εκείνων στιγμών, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι τις μέρες πριν από τον θάνατό του, είχε δει τον πατέρα του να κλαίει πολλές φορές ενώ του είχε εκμυστηρευτεί πως "φοβόταν ότι θα τον σκότωναν".

"Ξαφνικά άκουσα την αδελφή μου να τσιρίζει και έτρεξα επάνω να δω τι συμβαίνει. Είδα τον δρ. Κόνραντ να κάνει τεχνητή αναπνοή στον πατέρα μου επάνω στο κρεβάτι. Ο μπαμπάς ήταν ο μισός έξω από το κρεβάτι και τα μάτια του είχαν γυρίσει προς τα πίσω. Η αδελφή μου τσίριζε και φώναζε ότι ήθελε τον μπαμπούλη της. Εγώ κατέβηκα τις σκάλες και περίμενα εκεί το ασθενοφόρο κλαίγοντας", κατέθεσε ο 16χρονος Πρινς προσθέτοντας ότι όσο περίμεναν έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου, γιατρός είπε σε εκείνον και τα αδέλφια του ότι ο πατέρας τους είχε πάθει καρδιακή προσβολή.

"Λυπάμαι παιδιά, ο μπαμπάς σας είναι νεκρός", ανακοίνωσε ο Μιούρεϊ στον ίδιο, την 15χρονη Πάρις και τον 11χρονο Μπλάνκετ, σύμφωνα με τον Πρινς, ο οποίος έχει αναλάβει άλλον ρόλο στην οικογένεια μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της αδελφής του: εκείνον του πιο δυνατού. Είναι όμως;

Ζ. Κ.