Χάσε άμεσα 6 κιλά όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

26.06.2013
H παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Παρά την περιπέτεια με την αφαίρεση του θυροειδούς αδένα, η Κνσταντίνα κατάφερε με σωστή διατροφή και άσκηση να χάσει 6 ολόκληρα κιλά. Τη διατροφή της δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό Hello.

H νεαρή παρουσιάστρια έχει σαν μυστικό όπλο της την αποφυγή οποιασδήποτε εξαντλητικής δίαιτας ενώ φροντίζει τα γεύματά της να είναι ισορροπημένα και να περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Το πρωινό: η Κωνσταντίνα συνηθίζει να απολαμβάνει μεγάλο πρωινό για να γεμίζει ενέργεια. Ομελέτα νερό, καφές ελληνικός, ελιές είναι μόνο μερικά από τα καλούδια που περιλαμβάνονται στο πρώτο γεύμα της ημέρας.

Το κυρίως γεύμα: πρωτεϊνη, συνήθως ψάρι αλλά περιορισμός στους υδατάνθρακες.

Μια φορά την εβδομάδα η Κωνσταντίνα θα απολαύσει λαδερό πιάτο ή όσπρια.

Το μυστικό: το τελαυταίο γεύμα της παρουσιάστριας λαμβάνει χώρα πριν τις 8μιση με 9 το βράδυ γιατί από εκείνο το σημείο και έπειτα ο μεταβολισμός επιβραδύνει κατά 45%.

Ενυδάτωση: Η κωνσταντίνα προτιμά να ενυδατώνει τον οργανισμό της με μπόλικο νερό και πράσινο τσάι που είναι και πλούσιο σε κατεχίνες.

Γυμναστική: 4 φορές την εβδομάδα πιλάτες (1 1/2 ώρα) + αερόβια άσκηση + προπόνηση στο ελλειπτικό μηχάνημα

Την προηγούμενη εβδομάδα, το περιοδικό Εγώ Weekly δημοσίευσε και αυτό μια τυπική ημέρα από τη διατροφή της Κωνσταντίνας. Πάρε ιδέες.

Πρωινό: Γάλα με 1 κουταλιά του γλυκού μέλι και 1 κουταλιά της σούπας δημητριακά ή ομελέτα με 2 αυγά (1 κρόκο), γιαούρτι με φρούτα ή φυγανιά με μέλι

Σνακ:Φρούτο εποχής ή μια χούφτα ξηρούς καρπούς

Μεσημεριανό: Ψάρι ή στήθος κοτόπουλου

Βραδινό: Πράσινη σαλάτα ή ντάκος (αντί για φέτα προτιμά το γιαούρτι) ή κόκκινο κρέας ή λευκό ψάρι με πράσινη σαλάτα