Ο Τζάκσον αποκάλυψε τον πατέρα των παιδιών του

25.06.2013
Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του βασιλιά της ποπ και ένας κολλητός του αποκαλύπτει το "βαρύ" μυστικό που του φανέρωσε ο ίδιος για την πατρότητα των παιδιών του.

Ο Τζέισον Πφάιφερ (Jason Pfeiffer) –ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει "σύντροφος" του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που θέλουν βιολογικό πατέρα της Πάρις (Paris) αλλά και του Πρινς (Prince) τον ηθοποιό Μαρκ Λέστερ (Mark Lester), παρά το ότι πρόσφατες φήμες ήθελαν την κόρη του Τζάκο να οδηγείται στην αυτοκτονία αφού έμαθε ότι με τον αδελφό της δεν έχουν τον ίδιο πατέρα.

Ο Πφάιφερ, ο οποίος είχε είχε αποκαλέσει τον βασιλιά της ποπ "αδελφή ψυχή του", υποστηρίζει ότι ο Τζάκο του είπε το μυστικό λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του.

"Καθώς μιλούσαμε για τα παιδιά και την Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe) μια μέρα, έτσι απλά άρχισε να μου λέει ότι ο πατέρας τους είναι ο Μαρκ τον οποίο θεωρούσε ανέκαθεν έναν από τους πιο στενούς του φίλους. Είναι πολύ καλός ηθοποιός, αλλά και άνθρωπος", αποκάλυψε ο Πφάιφερ μιλώντας στη Sunday Mirror, συμπληρώνοντας ότι ο Τζάκσον είχε πάρει δείγμα σπέρματος από αρκετούς άντρες μέχρι να καταλήξει στον Λέστερ.

Όσο για τον ίδιο τον ηθοποιό; Ο Μαρκ Λέστερ, τον οποίο ο Τζάκσον είχε χρήσει νονό των παιδιών του, έχει δηλώσει ότι είναι πρόθυμος να κάνει τεστ DNA, σε περίπτωση που το θελήσουν τα παιδιά, και μόνο τότε, ενώ έχει ήδη προτείνει στην Πάρις να έρθει να ζήσει μαζί του μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία του, έτσι για αλλαγή.

Η 15χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και λέγεται ότι αποθεραπεία της –από ψυχολογικής άποψης- έχει ακόμη πολύ… μέλλον.

Με την αφορμή τεσσάρων χρόνων από τη μέρα που άφησε την τελευταία του πνοή, ας θυμηθούμε τον Μάικλ Τζάκσον στις επιτυχίες του, "Thriller" (1983) και "Billie Jean" (1983), σε λάιβ εκτέλεση όπου ο Τζάκο παρουσίασε για πρώτη φορά στη σκηνή το διάσημο Moonwalk του.

Ζ. Κ.