Κάνιε: το κορίτσι του, οι καμπύλες της και το πορνό!

25.06.2013
Αποκαλυπτικότατος προέκυψε ο διάσημος ράπερ που πρόσφατα έγινε μπαμπάς μιλώντας –μεταξύ άλλων- και για την αγαπημένη του.

Ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό "W" όπου η συζήτηση φυσικά έφτασε και στη μητέρα της κορούλας του, που μόλις γεννήθηκε, Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και στις στυλιστικές επιρροές που λέγεται ότι έχει "υποστεί" από τον καλό της.

"Κανένας δεν μπορεί να πει στο κορίτσι μου τι να κάνει. Απλά χρειαζόταν μερικά στοιχεία νέα στοιχεία για να μπορέσει να επεξεργαστεί", ισχυρίστηκε ο 36χρονος μουσικός ενώ λίγο αργότερα μάλλον έκανε μια "κωλοτούμπα", πιθανότατα χωρίς να το καταλάβει.

"Για να πάρει αυτό το ρίσκο μπροστά στον κόσμο όλο, δείχνει μόνο πόσο πολύ με αγαπάει, και πόσο πολύ αγαπάει την ευκαιρία που της δόθηκε για να μάθει", λέει λίγο πιο κάτω ο Κάνιε υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι τελικά, το "βάζει το χεράκι του στο στάιλινγκ της Κιμ".

Λίγο πιο κάτω, ο Γουεστ αναφέρεται και σε μια φωτογράφηση που είχε κάνει η καλή του για το "W" το 2010 όπου μοστράριζε περήφανη τις διάσημες καμπύλες της "κολάζοντας" τους πάντες.

"Λατρεύω το γεγονός ότι τάραξε πολύ κόσμο όταν έγινε. Έβαλε αυτές τις καμπύλες μέσα στα σπίτια των Χάμπτονς και μερικοί από τους κυρίους εκεί σίγουρα θα χρειάστηκε να δώσουν μερικές εξηγήσεις γι' αυτό", καμάρωσε πονηρά για τα κάλλη της καλής του ο Κάνιε, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχτεί και το "κόλλημα" που έχει με την πορνογραφία που λίγο έλειψε να τον κάνει να κυκλοφορήσει μια ταινία με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Κατά τα άλλα, οι διάσημοι γονείς, που ακόμη σημειωτέον κουλούρα δεν έχουν βάλει, ονόμασαν την κορούλα τους Νορθ Γουεστ (North West) που στα ελληνικά σημαίνει Βοριο-δυτικά (!) όμως θα τη φωνάζουν "Νόρι". Να τους ζήσει.

Ζ. Κ.