Κινδύνεψαν σοβαρά η Καρντάσιαν και το μωρό

20.06.2013
Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η διάσημη ριαλιτοοικογένεια με την τελευταία άφιξη σε αυτή, όμως ευτυχώς η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) γέννησε την περασμένη εβδομάδα πρόωρα και ενώ ακόμη επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, τα νέα έχουν αρχίσει να έρχονται από διάφορες μεριές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, το όλο θέμα ξεκίνησε όταν οι γιατροί προειδοποίησαν την 32χρονη Κιμ ότι ήταν πολύ πιθανό να πάσχει από προεκλαμψία, γεγονός που θα έθετε άμεσα σε κίνδυνο και το μωρό. Οπότε και η απόφαση που πάρθηκε για τη γέννα κρίθηκε ως μονόδρομος

"Με την πίεσή της στα ουράνια και το μωρό σε άμεσο κίνδυνο, η Κιμ αναγκάστηκε να σφίξει τα δόντια και να μπει στο χειρουργείο άρον άρον", μεταφέρουν πηγές του "Us Weekly" τονίζοντας ότι όσο φόβο είχε εκείνη, τόσο άγχος είχε ο σύντροφός της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) ο οποίος έφτασε δίπλα της σε χρόνο μηδέν.

"Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία αυτή που έκανε τον Κάνιε να θέλει να παντρευτεί την Κιμ αμέσως, το συντομότερο δυνατό...", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "People", ενώ μαθαίνουμε ότι ο χαζομπαμπάς έχει ήδη γράψει τέσσερα (!) τραγούδια για την κοράκλα του.

Ζ. Κ.