Πέθανε αιφνίδια ο πρωταγωνιστής των "Sopranos"

20.06.2013
Θρηνεί το Χόλιγουντ από τον ξαφνικό χαμό του ηθοποιού Τζέιμς Γκαντολφίνι (James Gandolfini).

Ο 51χρονος ηθοποιός που έγινε διάσημος από τον ρόλο του Τόνι Σοπράνο στην τηλεοπτική σειρά "The Sopranos", που πρόσφατα μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών από την ένωση σεναριογράφων Αμερικής, βρέθηκε νεκρός κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Ιταλία χθες.

Χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ακόμη τα ακριβή αίτια του θανάτου του, πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να υπέστη καρδιακή προσβολή η οποία στάθηκε μοιραία.

"Με απέραντη θλίψη ανακονοινώνουμε ότι ο Τζέιμς Γκαντολφίνι πέθανε σήμερα κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Ρώμη. Είμαστε συντετριμμένοι και θα μας λείψει πολύ», δήλωσαν οι μάνατζέρ του Μαρκ Αρμστρονγκ και Νάνσι Σάντερς σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το βράδυ της Τετάρτης.

«Ηταν ένας μοναδικός άνθρωπος, ένα σπουδαίο ταλέντο, αλλά το πιο σημαντικό: ήταν εξαιρετικόκαι αξιαγάπητο πρόσωπο που αντιμετώπιζε με τον ίδιο σεβασμό όλους χωρίς να τον νοιάζουν οι τίτλοι και οι θέσεις. Μας άγγιξε τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια με το χιούμορ, τη ζεστασιά του και τη σεμνότητά του», τόνισαν οι δύο μάνατζερ στην ανακοίνωσή τους.

Μπορεί οι ρόλοι του στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη να ήταν κυρίων γκάνγκστερ και άγριων δολοφόνων, όμως στην προσωπική του ζωή ο Τζέιμς Γκαντολφίνι ήταν ένας πολύ ευγενικός, ζεστός και ευγενής άνθρωπος που "αφήνει ένα τεράστιο κενό" στους δικούς του ανθρώπους.

Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος από το 2008 με το πρώην μοντέλο Ντέμπορα Λιν (Deborah Lin), με την οποία έχουν μαζί μια κορούλα που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2012, ενώ από τον προηγούμενο γάμο του με τη Μάρσι Γουντάρκσκι (Marcy Wudasrski) έχει έναν γιο στην εφηβεία, ο οποίος, μάλιστα λέγεται ότι τον συνόδευε σε αυτό το ταξίδι στην Ιταλία.

Ζ. Κ.