Μπουλάς: Στη Ρώμη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

19.06.2013
Τις τελευταίες μέρες ένα δημοσίευμα στο διαδίκτυο ανέφερε ότι ο Σάκης Μπυολάς βρίσκεται στην εντατική και οι επόμενες ώρες είναι δύσκολες για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Στόρι που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας εκείνου που το έγραψε και από την πρώτη στιγμή διέψευσε κατηγορηματικά και σε έξαλλη κατάσταση ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ναι, ο Μπουλάς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας – άλλωστε ο ίδιος δεν το έκρυψε ποτέ – αλλά σε καμία περίπτωση δε δίνει σκληρή μάχη μέσα από την εντατική.

Ωστόσο, δίνει μία προσωπική μάχη, ένα προσωπικό στοίχημα, για να νικήσει το πρόβλημα. Και για το λόγο αυτό, ταξίδεψε μέχρι τη Ρώμη. Εκεί, όπως διαβάζουμε στην Espresso, θα επισκεφτεί γενετιστές για να δει τι ακριβώς συμβαίνει και πώς μπορεί με τη βοήθεια των ειδικών να επανέλθει σε υγιή επίπεδα ο οργανισμός του.

Εξάλλου, ο αγαπημένος ηθοποιός από την πρώτη κιόλας διάγνωση που του έκαναν οι γιατροί, δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια κι ψάχνει το θέμα τόσο με Έλληνες όσο και ξένους γιατρούς. Στο πλευρό του έχει πάντα να τον στηρίζει ο κολλητός, «αδελφός» του όπως τον λέει, Γιάννης Ζουγανέλης, αλλά και η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Ούστα. Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός ταξίδεψε μαζί του στην Ρώμη.