Η Σκλεναρίκοβα χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο

17.06.2013
Όπως θα έχεις ακούσει οι μπίζνες της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα στην Ελλάδα είχαν άδοξο τέλος, αφού «χτυπήθηκαν» από την κρίση και το δίμετρο μοντέλο εγκατέλειψε κάθε επιχειρηματική της δραστηριότητα στη χώρα μας.

Ωστόσο, μαθαίνουμε τώρα ότι η Σκλεναρίκοβα έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς στην πατρίδα μας, αφού χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία της AKD S.A. Andriana Karembeu χρωστάει στο ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ, με αποτέλεσμα να της έρχονται συνεχώς ειδοποιητήρια από το Ελληνικό Δημόσιο. Μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας, Αλέν Λεγκού, κινδυνεύει να συλληφθεί αν έρθει στην Ελλάδα, εφόσον δεν έχει ρυθμίσει τις οφειλές.

Η Σκλεναρίκοβα πριν από δυο χρόνια είχε συνεργαστεί με το ξενοδοχείο και spa center Dion Palace του πλαστικού χειρουργού Γιώργου Σαβλιάδη, που βρίσκεται στο Λιτόχωρο

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ο Λεγκού και η Σκλεναρίκοβα δεν φάνηκαν συνεπείς και δεν έστειλαν προϊόντα spa στην Ελλάδα χωρίς να πληρωθούν, με αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία και η εταιρεία να μείνει στον αέρα!

Πηγή: Reallife